EA Sports FC 24 EURO 2024 İçeriği Alacak

Organizasyon heyecanı EA Sports FC 24'e geliyor!

EA Sports FC 24 EURO 2024 İçeriği Alacak

Electronic Arts tarafından yapılan açıklama ile EA Sports FC 24 EURO 2024 içeriği ile genişleyecek. Her ne kadar bu içerik 2024 yılının yaz mevsiminde yayınlanacak olsa da, şirket planını şimdiden duyurmayı istemiş.


İlginizi Çekebilir: EA Mağazasında Black Friday Dönemi: Büyük İndirimler Var


Avrupa Kupası ve Dünya Kupası döneminde futbol oyunları için özel içerikler yayınlanıyor bildiğiniz üzere. Geçmişte bunun fazlaca örneğini de görmüştük. Yalnızca seyirci olarak değil, bilgisayarlarımızın ve konsollarımızın başında da bu heyecana ortak oluyoruz ve keyifli anlar yaşıyoruz. EA Sports FC 24 EURO 2024 içeriği de bunların bir yenisini sunmaya geliyor.

EA Sports FC 24 EURO 2024 İçeriği Duyuruldu

Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile Almanya’da gerçekleşecek ve milli takımımızın da yer alacağı 2024 Avrupa Kupası başlangıcı ile eş zamanlı olarak PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak.

 

Söz konusu duyuruya ilişkin olarak EA Sports FC marka başkan yardımcısı David Jackson, yaz mevsiminde gerçekleşecek olan turnuvaya EA Sports FC 24 oyununa güncelleme ile getirilecek olmasını duyurdukları için mutluluk duyduklarını söyledi. Bu özel içeriğin, UEFA ortakları ile oyunculara en özgün ve yenilikçi futbol deneyimlerini sunmaya devam etmelerini sağlayacağını da sözlerine ekledi.

EURO 2024 güncellemesi haricinde Amerika menşeli yayıncı, EA Sports FC 24 Ultimate Team oyuncuları için de bir müjde verdi. 18 Aralık 2023 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında ilgili moda bir defa giriş yapmanız durumunda, hiçbir şekilde takas edilemez altı oyuncu kartından birisi verilecek. Söz konusu altı Avrupalı oyuncunun listesi şöyle;

Exit mobile version