EA Play PC Çıkış Tarihi Belli Oldu: Ne Zaman Çıkacak?

Microsoft’un en güçlü kozlarından birisi olan Xbox Game Pass yalnızca kendi kütüphanesindeki oyunlarla değil, benzer şekilde diğer geliştiricilerin oluşturduğu çeşitli kütüphanelere de erişim olanağı sunuyor. Bunların arasında tabii ki EA Play var. Öte taraftan Game Pass PC kullanıcıları EA Play ile sunulan bu kütüphaneye erişmek için uzun bir süredir bekliyordu. Artık, daha fazla beklemenize gerek yok çünkü EA Play PC Çıkış Tarihi belli oldu.


Benzer İçerik: Xbox Game Pass ve Ubisoft İş Birliği Yapabilir!


EA Play PC Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Microsoft tarafından Xbox Blog üzerinde yapılan açıklamalara göre Game Pass PC kullanıcıları 19 Mart 2021 00:00 (TSİ) itibarıyla EA Play servisinden yararlanmaya başlayabilecek.

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda aşağıdaki ifadelere yer verildi:

Electronic Arts ile yaptığımız iş birliğinden bu yana Xbox Game Pass Ultimate üyelerine ek ücret ödemeden EA Play üyeliği sağlamaya çalışıyoruz (…) Bilgisayar topluluğuna son birkaç aydır sürdürdükleri sabırları için teşekkür ediyoruz. 18 Mart 2021 14:00 (PT) itibarıyla Xbox Game Pass PC ve Ultimate üyelerinin Windows 10 yüklü cihazlarında EA Play’in tüm avantajlarından yararlanabileceğini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Star Wars Jedi: Fallen Order

EA Play Oyunları Neler?


Peki siz yapılan bu iş birliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce EA Play, PC kullanıcılarının Xbox Game Pass abonesi olmasını destekleyecek bir adım mı? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version