EA Play Aboneliklerine Zam Geldi: Güncel Fiyatlar Ne Oldu?

Üzdü :(

Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile hem aylık hem de yıllık EA Play aboneliklerine zam geldi. Güncel fiyatlar hakkındaki detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Fortnite V-Papel Fiyatlarına Zam Uygulandı


Bildiğiniz gibi EA Play, 2020 yılında konsollar tarafındaki EA Access ile PC tarafındaki Origin Access servislerinin birleşimi ile doğmuştu. Origin Access Premier ise EA Play Pro olmuştu. İşleyiş anlamında herhangi bir değişim yaşanmaz iken, ekstradan özel oyun içi meydan okumalar ve seçili oyunlar için  aylık ödüller gibi avantajlar sunuluyordu.

Aylık EA Play Aboneliğinde Büyük İndirim!

Tercihen aylık veya yıllık olarak satın alabildiğimiz ve Xbox Game Pass Ultimate bünyesine de dahil olan EA Play aboneliklerine, Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile zam yapıldı.

Üzen Haber: EA Play Aboneliklerine Zam

Bildiğiniz PlayStation ve Xbox mağazalarında ayrı olarak da satın alınabilen aylık EA Play aboneliği 40 TL gibi oldukça uygun denebilecek bir fiyattan alınabiliyordu. Amerika menşeli yayıncı tarafından kullanıcılara gönderilen e-postalara bakılırsa, her iki mağazadaki aylık abonelik ücreti artık 219.99 TL iken yıllık abonelik ise 1.499 TL oldu.

Diğer yandan, EA Play aboneliğini bünyesinde barındıran Xbox Game Pass Ultimate aboneliklerinde herhangi bir değişimin yaşanmadığını söyleyelim. Yani halen aylık 159 TL, ama yaşanan bu gelişmenin ardından Microsoft firmasının bir hamlede daha bulunup bulunmayacağı merak konusu oldu.

Son olarak, Games Industry tarafından yayınlanan rapora göre, 10 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla aylık EA Play aboneliğinin 4.99 USD yerine 5.99 USD olması bekleniyor. Aylık EA Play Pro aboneliği ise 14.99 USD yerine 16.99 USD olacak.

Exit mobile version