EA Oyunlarının Çıkış Tarihleri Sızdırıldı

Söz sizde Electronic Arts bey...

Önümüzdeki ay duyurulması beklenen EA oyunlarının çıkış tarihleri, öncesinde sızdırıldı. Bahsi geçen oyunlar ise FIFA 23 ve sıradaki Need for Speed oyunu. Peki takvimlerimizden hangi günlere işaret koymalıyız? Detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: FIFA Serisinin Yeni Adı Resmiyet Kazandı!


Sizinle paylaştığımız haberimizde de aktardığımız gibi, önümüzdeki ay içerisinde Amerika menşeli yayıncının üç büyük markasının bahsi geçen yeni oyunları ile ilgili duyurular yapması bekleniyor. Bu oyunların duyuruları kadar çıkış tarihleri de elbette diğer merak konuları ve son dönemde adını sık sık duyduğumuz Tom Henderson, kaynakları üzerinden olası çıkış tarihlerini paylaştı. Olası diyoruz; çünkü her sızıntıya olduğu gibi buna da temkinli olarak yaklaşmak en iyisi olacak.

tT77Ee9js3caWoLu4Z2sa3-1200-80

EA Oyunlarının Çıkış Tarihleri Detayları

Bildiğiniz gibi FIFA ve Need for Speed serilerinin her yeni oyunu, duyurulduğu yılın aynı döneminde çıkıyor. Henderson, bu iki markanın yeni oyunlarından FIFA 23 için 30 Eylül 2022 ve şimdilik bilinen adıyla Need for Speed: Unbound için de 4 Kasım 2022 tarihi verilmiş olduğunu söylüyor. Skate için ne yazık ki bir tarih bilgisi yok. Sadece 2023 yılında satışa sunulabileceği söylenmiş.

Son FIFA oyununun 27 Eylül 2021 tarihinde çıktığını göz önünde bulunduracak olursak, sıradaki için verilen 30 Eylül 2022 tarihi biraz inandırıcı görünüyor. Need for Speed Heat ise 8 Kasım 2019 tarihinde satışa sunulmuştu.

Öte yandan, bir hatırlatma yapmak gerekirse, FIFA 23 EA Sports tarafında geliştirilecek ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan son FIFA oyunu olacak. Önümüzdeki sene itibarıyla artık EA Sports FC adı altında bir futbol oyunu göreceğiz. Bu ayrılık sonrasında, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği de lisanslı oyunu için kolları sıvadığını duyurmuştu.

Yeni Need for Speed için ise Chicago şehrinin hayali versiyonunda geçecek olan bir hikayenin sunulacağı oyunun fotoğraf kalitesinde görsellik ile bizi karşılayacağı, The Boondocks isimli televizyon dizisine benzer karakter tasarımlarının olacağı ve oyuncuların harita üzerinde karşılaşıp da yarış başlatabilmelerine dayanan benzersiz bir buluşma sisteminin sunulacağı aktarılmıştı.

Bakalım bu sızıntılar ve verilen tarihler ne kadar doğru çıkacak? Öğrenmek için fazla bir zaman kalmamış olabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version