EA Mağazasında Black Friday Dönemi: Büyük İndirimler Var

Pek çok seride uygun fiyatlar!

Bildiğiniz gibi Black Friday döneminde olduğumuz için, diğer pek çok sektörde olduğu gibi oyunlarda da büyük indirim kampanyaları var. Her ne kadar bu konuda Steam MENA-USD para birimine geçiş yaparak iyiden iyiye yüzümüzü güldüremiyor olsa da, elbette PC tarafından alternatiflerimiz var. Electronic Arts mağazası da bunlardan bir tanesi. Eğer Amerika menşeli yayıncının Steam Sonbahar İndirimi 2023 kapsamındaki oyunları size çok pahalı geldiyse, EA mağazasında Black Friday dönemi başladı.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimleri 2023 Başladı


EA Mağazasında Black Friday Dönemi Başladı

Standart ve özel sürüm oyunlara ek olarak, koleksiyon paketleri ve indirilebilir içerikler dahil % 40 ile % 93 arasında değişen indirimler söz konusu. İlk göze çarpan seçenek ise Battlefield V oluyor. % 93 indirimle 19.59 TL.

Eğer Mass Effect Legendary Edition sahibi değilseniz, içeriğinde orijinal üçlemenin olduğu bu paketi % 80 indirimle 119.99 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Mass Effect Legendary Edition

Bir diğer dikkat çeken önerimiz ise gerçek zamanlı strateji sevenlere gelsin. Command & Conquer Remastered Collection, % 75 indirimle 32.25 TL. Bu paketin içeriğinde, Command & Conquer ve Command & Conquer: Red Alert oyunlarının yenilenmiş sürümleri bulunuyor.

Bu önerilerimizin dışında, mağazada indirimli fiyatları açısından tercih edebileceğiniz diğer bazı oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version