EA Dört Gizemli Oyun Üzerinde Çalışıyor

Tahminleri alalım?

Açıkladığı finansal raporuna göre, EA dört gizemli oyun üzerinde daha çalışıyor. Bunlardan bir tanesi yeni Remake iken, dört üçünden birisi yepyeni bir oyun ve geri kalanları ise mevcut bir serinin yeni üyesi olacakmış gibi görünüyor. İlk söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: FIFA Serisinin Yeni Adı Resmiyet Kazandı!


Gün içerisinde finansal konferans düzenleyen yayıncılardan birisi de Electronic Arts oldu. Analistler ve yatırımcılar için yapılan bilgilendirmeye bakılırsa, 31 Mart 2023 tarihinde bitecek olan yeni finansal yıl içerisinde dokuz oyununun satışa sunulması planlanıyor.

EA Dört Gizemli Oyun 2023

EA Dört Gizemli Oyun için Daha Kolları Sıvadı

Bu yapımlardan beşinin ne olduğu belli iken, diğer dört tanesi ise tam anlamıyla bir gizem. Öyle ki, içlerinden bir tanesi eski bir oyunun Remake versiyonu iken bir tanesi spor oyunu, bir tanesi büyük bir fikri mülkiyet ve sonuncusu da ortak bir geliştiricinin üzerinde çalıştığı oyun olacak.

Öte yandan, adı belli olanlar ise Temmuz ayından Ekim ayına kadar F1 22, NFL 23, FIFA 23 ve NHL 23 olarak sıralanıyorlar. Şimdilik bir çıkış zamanı bulunmayan Dead Sapce Remake ve yeni Need for Speed oyunu da yeni finansal yılın bitiminden önce piyasada olacakmış.

Her ne kadar şimdilik bu dört gizemli oyun hakkında hiçbir şey söylenmemiş olsa da, uzun zamandır Need for Speed: Most Wanted (2005) ve Underground 2 oyunlarının yeniden yapımı yönünde bir beklenti vardı. Düşük bir ihtimal olsa da Electronic Arts bu beklentilere cevap vermeyi düşünüyor olabilir. Gerçi müzik kaynaklı lisans sorunlarından dolayı pahalıya patlayacağından dolayı bambaşka bir şey çıkması daha olası görünüyor.

Büyük fikri mülkiyetin yeni Mass Effect veya Dragon Age oyunu olduğu tahmin ediliyor iken, ortak bir geliştiricinin üzerinde çalıştığı oyun için Josef Fares yönetiminde yeni bir Hazelight oyunu olması yüksek ihtimal. Spor oyunu ise her türlü tahmine açık.


Peki siz bu gizemli oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aklınızdaki tahminler nedir? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version