EA Dead Space 2 ve 3 Remake için Oyuncuları Yokluyor

İkinci ve üçüncü oyun yeniden yapılsın ister misiniz?

EA Dead Space 2 ve 3 Remake için düğmeye basmak istiyor gibi görünüyor. Yakın bir zaman önce ortaya çıkan bir ankete göre, şirket oyuncuların fikirlerini soruyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space 2 Remake Geliştirilecek Olabilir


On yıllık bir sürenin ardından, Dead Space serisi yeniden yapım ile geri dönüş yaptı. 27 Ocak 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkmış olan oyun, bu nesil ile başlayan furyanın bir diğer üyesi oldu. Bu, esasen herkes açısından kârlı oluyor. Beğeni toplamış olan bir oyunu, hikayesini genişleterek günümüze uyarlanması ile eski oyuncular geri dönüş yapma fırsatı buluyor iken yeni oyuncular da mekaniklerinden dolayı uzak durdukları oyunun dünyasına en nihayetinde konuk oluyorlar.

825f73885ac70acaf3b782e5ff12774b-1200-80

EA Dead Space 2 ve 3 Remake İstekli Gibi Görünüyor

Bildiğiniz gibi geçmişte, Dead Space Remake oyununun New Game+ seçeneğinde keşfedilmiş olan bir detay ile ikinci oyunun yeniden yapımının planlandığına dair işaret almıştık. Her ne kadar şimdilik ortada resmi bir durum olmasa da, hem Electronic Arts hem de Motive Studios Dead Space 2 Remake ve Dead Space 3 Remake için istekli gibi görünüyor.

New Blood Interactive geliştiricisi olan Dillon Rogers, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla, Amerikalı menşeli yayıncının hayranların bahsi geçen iki oyunun yeniden yapımlarıyla ilgilenip ilgilenmediklerini sorduğunu ortaya koydu. Anketteki seçenekler ise ‘O kadar da ilgilenmiyorum’ ile ‘Son derece ilgileniyorum’ arasında değişim gösteriyor.

Paylaşıma gelen yorumlarda, kullanıcılar Dead Space 2 Remake için bir hayli istekli olsalar da Dead Space 3 Remake için olay farklı bir boyuta geçiyor. Bildiğiniz gibi üçlemenin son oyunu, geri planda kalmıştı. Zaten Steam mağazasına baktığımızda da Dead Space (2008) 18.689 inceleme sonucunda % 92, Dead Space 2 (2011) 17.457 inceleme sonucunda % 94 ve Dead Space 3 de 6.947 inceleme sonucunda % 77 olumlu yorum almış. Kullanıcılar ise hikaye dahil olmak üzere, üçüncü oyun için büyük bir revizyon görmeyi istiyorlar.

Exit mobile version