EA Access Yeni Adıyla Steam’e Geliyor!

EA Play ile daha fazlası...

Game Pass ve EA Play

Electronic Arts, EA Access ve Origin abonelik hizmetlerinde isim değişikliğine gittiğini duyurdu. Tüm abonelik hizmetlerini tek bir çatı altına toplama kararı alan EA, artık EA Play adı altında abonelik hizmeti sunmaya devam edecek. Peki bu değişiklik ile beraber oyuncuları neler bekliyor? EA Play ne zaman Steam’de kullanıma sunulacak? İşte tüm detaylarıyla EA Play.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Kuponu ile Alınabilecek En İyi Oyunlar!


EA Play Yakında Steam’de

Electronic Arts, EA Access ve Origin abonelik hizmetlerinde isim değişikliğine giderek EA Play’i hayat geçirdiğini duyurdu. Böylelikle tüm abonelik hizmetleri tek bir çatı altında olacak. EA Access ve Origin’in oyunculara sunduğu özelliklere ek olarak EA Play üyelere özel görevler, oyun içi ödüller ve özel içerikler vaat ediyor. Peki uzun zamandır merakla beklenen abonelik hizmeti ne zaman Steam kullanıcılarının beğenisine sunulacak?

Yapılan resmi açıklamaya göre EA Play 31 Ağustos’ta Steam’e geliyor. Henüz satın alım aktif edilmemiş olsa bile Steam sayfasına erişmek mümkün. EA Play’in abonelik fiyatları ise aylık 12 TL ve yıllık 65 TL olarak belirlenmiş durumda. Resmi Steam sayfasına buradan erişebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

EA Play Nedir? Avantajları Nelerdir?

EA Play, EA oyunlarını seven herkes için en üst düzey oyun üyeliğidir. Bu üyelik ile beraber sadece oyun değil, oyundan da fazlası kullanıcılara sunulmakta. Daha fazla ödül, daha fazla özel içerik ve oyun üyeleri bekliyor. Üye olmanın avantajlarına aşağıdan madde madde ulaşabilirsiniz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? EA Play üyeliği edinmeyi düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version