Dying Light PS5 Güncellemesi Yayınlandı (Güncel)

4K'da veya 60 FPS'te zombi sopalayabilirsiniz...

Dying Light PS5 Güncellemesi Yayınlandı

GÜNCELLEME: Dying Light yeni nesil güncellemesi, PlayStation 5 sonrasında Xbox Series ve Xbox One X için de yayınlandı. Verilen detaylara göre, aralarından seçim yapabileceğiniz üç farklı grafik modu bulunuyor;

Xbox Series X

Xbox Series S ve Xbox One X

***

Techland tarafından ilk oyun için hem güncelleme hem de içerik desteği sunulmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde yapılan duyurunun ardından, Dying Light PS5 güncellemesi en nihayetinde yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Ücretsiz Dying Light 2 İçerik Paketi Ronin Yayında


Bildiğiniz gibi Microsoft esasen Xbox Series konsolları için FPS Boost özelliğini sunuyor ve günümüzde de oyunların büyük bir kısmı bu özelliği destekliyor. Haliyle de eski oyunları yeni nesilde yüksek kare hızlarında oynayabilmek mümkün oluyor. PlayStation 5 tarafında ise böyle bir özelliğin olmamasından dolayı mutlak suretle ayrı bir güncellemeye gerek duyuluyor.

Eğer Dying Light oyununu henüz oynamamışsanız ve yeni nesil güncellemesi için bekleyişteyseniz, bugün sizin gününüz diyebiliriz. Techland tarafından yapılan duyuru ile PS5 güncellemesi bugün itibarıyla yayınlandı.

Dying Light PS5 Güncellemesi Detayları

Temel oyun için 1.42, The Following Enhanced Edition için de 1.35 versiyonlu güncellemeyi halihazırda indirebilmeniz mümkün oluyor. Detaylara baktığımızda, üç farklı grafik modu ile geliyor. Bunlardan ilki Performans olup 1080p çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynayabiliyorsunuz. Dengeli modunda 1440p (QHD) çözünürlükte 60 FPS ayarları söz konusu iken, Kalite ise 4K çözünürlükte 30 FPS akıcılık sunacak. PlayStation 5 versiyonun yanı sıra, oyunun PlayStation 4 Pro versiyonun 30 FPS performansında da iyileştirmelerin uygulanmış olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Yeni güncellemenin detaylarına baktığımız zaman, EOS (Epic Çevrimiçi Hizmetler) yöntemi ile yeni bir ağ kullanımı sisteminin de devreye sokulduğunu görebiliyoruz.

Son olarak, 28 Şubat 2022 tarihinde yayınlanmış olan yeni PC güncellemesi ile Epic Games Store, GOG, Linux, macOS, Steam ve Windows Store üzerinden satın almış olan oyuncuların kooperatif desteği ile birlikte oynayabilmeleri mümkün olacak. Bunun yanı sıra, dizüstü bilgisayarların ekran kartlarında yaşanan sorunların da çözülmüş olduğu söyleniyor.

Dying Light Hakkında

2012 yılının başlarında çalışmalarına başlanan Dying Light, 2013 yılında duyurulmuş ve 2015 yılının Ocak ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için Warner Bros. Interactive Entertainment yayıncılığında satışa sunulmuştu. 2021 yılında Switch kullanıcılarıyla buluşmuş olan oyun, Orta Doğu bölgesindeki Harran şehrindeki karantina bölgesine sızan gizli ajan Kyle Crane karakterinin başından geçenleri anlatıyordu.

Exit mobile version