Dying Light 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olacak!

Dönercilikte terfi aldık.

Dying Light 2 Türkçe

Techland, merakla beklenen Dying Light 2‘den yeni detaylar paylaştı ve oyunun resmi çıkış tarihini duyurdu. Dying Light 2 Stay Human 7 Aralık 2021’de PlayStation 5, Xbox Series Ailesi, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe dil seçeneğiyle çıkışını gerçekleştirecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Dying Light 2 Türkçe Olacak

Techland, merakla beklenen Dying Light 2’den yeni detaylar paylaştı. Virüs kazandı ve medeniyet Karanlık Çağ’a geri döndü. İnsanlığın son yerleşkelerinden biri olan Şehir, yıkılmanın eşiğinde. Hayatta kalmak için çevikliğini ve dövüş yeteneklerini kullanmalı ve dünyayı yeniden şekillendirmelisin. Seçimler herkesin kaderini belirleyecek.

Bu sefer oyuncular Nightrunners adlı bir grubun üyesi olan Aiden Caldwell’in rolünü üstlenecekler. Parkur hareket sistemleri geliştirildi. Oyuncu seçimleri yeni oyunda önemli bir yere sahip olacak. Yaptığımız seçimler direkt olarak hikayeyi ve Şehri etkileyecek. İkinci oyun ilk oyunun 20 sene sonrasında geçecek.

Oyunda katılabileceğimiz veya onlara karşı savaşabileceğimiz farklı ekipler yer alacak. Bu insan gruplarına yardım edip etmemek tamamen bizim elimizde. İkinci oyun ile beraber ateşli silahlara veda ediyoruz. İlk oyunda da pek kullanışlı olmayan bu silahlar yerine daha çeşitli yeni teçhizatlar bizleri bekliyor. Yayınlanan oynanış videosuna yukarıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Dying Light 2 Stay Human Türkçe altyazı ve arayüz ile çıkışını gerçekleştirecek.

Ön Sipariş Bonusları

Ön Sipariş Fiyat Listesi

Peki ya siz Dying Light 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version