Dying Light 2’nin The Walking Dead Etkinliği Başladı

Daha çok zombi pataklamak isteyen koşsun!

Dying Light 2'nin The Walking Dead Etkinliği Başladı

Geçtiğimiz haftalarda duyurulmuş olan Dying Light 2’nin The Walking Dead etkinliği bugün itibarıyla başladı. Markanın yirminci yılına özel olarak düzenleniyor ve sınırlı süreli meydan okumalar getiriyor.  


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile Sezon 7 ile Kavurucu Sıcaklar Geliyor


2 Ağustos 2023 Salı günü TSİ 17:00 sıralarında sona erecek olan etkinliğe, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformları üzerinden katılabiliyorsunuz.  

Dying Light 2’nin The Walking Dead Etkinliği Sizi Bekliyor

Techland tarafından verilen bilgilere bakılırsa, kendi içerisinde üç kısma ayrılıyor. Bunlardan ilki, bitiş gününe kadar her gün yedi meydan okuma sizi bekliyor. Her birini tamamladığınızda bir çizgi-roman kapağınız olacak. Tamamını toplamanız durumunda ise şerif Rick Grime karakterinin şapkası şeklinde bir silah süsü sizin olacak. 

Bir diğeri, etkinliğin bitimine kadar sekiz yüz elli düşmanı bertaraf etmenizin gerekeceği haftalık meydan okuma oluyor. Başarılı olmanız durumunda ise Lucille Negan karakterinin dikenli telli beysbol sopasını ve bir şablon elde edeceksiniz. Şablon, bahsi geçen beysbol sopasını istediğiniz zaman yeniden üretmeye yarayacak.

Sonuncu ise, aslında bir nevi topluluk etkinliği gibi bir şey diyebiliriz. Dünya genelinde oyuncuların katılımı ile toplamda yüz altmış milyon düşman bertaraf edilir ise her bir oyuncuya, Aiden Caldwell olarak takabileceğimiz Rick Grime karakterinin meşhur şapkası verilecek. 

Son olarak, The Walking Dead temalı bir Dying Light 2 içeriği de satışa sunuldu. Epic Games mağazasından 61 TL, PlayStation mağazasından 79 TL, Steam mağazasından 85 TL ve Xbox mağazasından da 22.50 TL karşılığında satın alabileceğiniz bu içerik paketinde Lucille karakterinin meşhur beyzbol sopasının, Negan karakterinin bıçağının ve Michonne karakterinin de Katana’sının şeması, The Walking Dead paraşütü, Rick Grimes kıyafeti bulunuyor 

Exit mobile version