Dying Light 2 Tamamlama Süresi Ortaya Çıktı

Azmış yahu... Daha fazlası olmuyor muydu?

Dying Light 2 Tamamlama Süresi Ortaya Çıktı

Techland tarafından yapılan açıklama ile Dying Light 2 tamamlama süresi netlik kazandı. Eğer % 100 tamamlamayı kafanıza koymuşsanız, sizleri hatırı sayılır bir oynanış süresi bekleyecek diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


Dying Light 2, bu senenin en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor. E3 2018 fuarı sırasında duyurulmuş olan yeni Dying Light, esasen geçtiğimiz yılın Mart ayı gibi satışa sunulacaktı. Ne olduysa da bu açıklama sonrasında oldu.

Neredeyse bir yıl süren sessizlik, bu süreçte yaşanan anlaşmazlıklar sonucunda yirmi personelin ayrıldığını öğrenmiştik. Haliyle de ikinci oyunun bir hayal kırıklığı yaratacağı konusunda endişelenmeye başlamıştık. Ne var ki 2021 yılının Mart ayı içerisinde Techland tarafından yapılan paylaşım sonrasında, Dying Light 2 ile ilgili yeni detaylar ve oynanış videoları Dying 2 Know serisi kapsamında gelmeye devam etmişti.

Yakın bir zaman önce de geliştirilme süreci tamamlanan oyun, 4 Şubat 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Bu ay içerisinde gerçekleştirilecek olan son Dying 2 Know yayını öncesinde, Techland tarafından yapılan açıklama ile kafalardaki bir soru işareti daha cevabını buldu: Dying Light 2’yi tamamlamak ne kadar sürecek?

Dying Light 2 Tamamlama Süresi Ne Kadar?

DyingLightGame Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, yeni oyun için hayatınızdan beş yüz saat ayırmanız gerekecek. Evet, yanlış duymadınız BEŞ YÜZ SAAT. Ancak tabii ki bu tek başına ana senaryo değil. Oyunda yapılmadık bir şey bırakmamayı isteyen oyuncular için biçilen süre oluyor. Yani ana ve yan görevleri tamamlamak, bütün bitişleri görmek ve haritanın dört bir yanını keşfetmek için Aiden Caldwell ile beş yüz saatinizi birlikte geçirmeniz gerekecek.

Eğer ana senaryoyu ve yan görevleri bitireyim, haritada da şöyle bir gezineyim derseniz de seksen saat civarında bir oynanış süresi bekleyebilirsiniz. Yani her halükarda uzun soluklu bir oyun sizleri bekliyor olacak.

Dying Light 2 Konusu

Yirmi yıldan fazla bir süre önce Harran’da virüsle savaştık ve kaybettik. Şimdi yine kaybediyoruz. Ayakta kalan son büyük insan yerleşkelerinden biri olan Şehir, karmaşaya teslim olmuş durumda. Medeniyet Karanlık Çağ’a geri döndü. Yine de, umudumuzu kaybetmedik.

Şehir’in kaderini değiştirme gücüne sahip bir gezginsin. Sıradışı yeteneklerinin bir bedeli var tabii. Anlam veremediğin anılarını çözümleyerek gerçekleri öğrenmeye başlarken kendini savaşın ortasında buldun. Düşmanlarını alt etmek ve kendine müttefikler bulmak için becerilerini geliştir. Bunu yaparken hem kaleme hem kılıca ihtiyacın olacak. Gücü elinde tutanların karanlık sırlarını çöz, tarafını seç ve kaderini belirle. Ancak eylemlerin seni nereye götürürse götürsün insanlığını korumayı unutmamalısın.

Exit mobile version