Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri (PC) 2021

Dying Light 2'nin gerilimini ve korkusunu hissetmeniz için neler gerekli?

Açık dünya, aksiyon, zombi, korku ve gerilim temalarını barındıran ilk Dying Light, Techland ve Warner Bros ortaklığında geliştirilmişti. 2013 yılında duyurulan ilk oyun aslında bir anlamda sürpriz olmuş ve 2015’te yani ilk çıkış yaptığında herkes tarafından büyük beğeni toplamıştı. Dying Light 2 de oldukça beğeni toplayacak gibi gözüküyor. Dying Light 2 sistem gereksinimleri belli oldu. İşte Dying Light 2 minimum ve önerilen sistem gereksinimleri!

İlk oyun memleketimizin bağrında Şanlıurfa, Harran’da geçiyor ve ana karakterimizin bir Amerikan ajanı olarak Harran’daki çetelere sızmasıyla başlıyordu. Peki yeni oyunla gelecek yeni hikayeye hazır mısınız?


Başlamadan önce Göz Atın: Dying Light 2 Çıkış Tarihi Belirsiz Süreyle Ertelendi 


Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri

İki sene önce dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2018 sırasında duyurulan Dying Light 2 o günden bu yana oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Oynanış videolarına baktığımız zaman parkur mekaniklerine bazı yenilikler geldiğini ve kendi yaptığımız seçimlerle oyunun dünyasına etkide bulunabildiğimizi görüyoruz. Aynı zamanda şimdilik belirtilmeyen ama bakınca güzel bir Avrupa kentini andıran başka bir yerde olduğumuzu fark ediyoruz.

Dying Light 2

Minimum Sistem Gereksinimleri

Yeni oyunu oynamak istiyorsanız en azından aşağıdaki donanım bileşenlerine ihtiyaç duyacaksınız. Bu, oyunu keyif alarak oynayabileceğiniz en düşük bileşenleri içerir.

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

Yeni oyunu akıcı grafiklerle oynamak ve aldığınız keyfi en üst seviyelerde hissetmek istiyorsanız aşağıdaki donanım bileşenlerine sahip olmanız tavsiye ediliyor.


Göz Atın: Steam Sayfası


Hemen girişte de bahsettiğim gibi oyunun çıkış tarihi şu aşamada tam olarak bilinmiyor. Yani ne kadar daha bekleyeceğimiz konusunda herhangi bir fikrimiz yok. Ancak gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Peki ya siz yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden Dying Light 2 hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz!

Exit mobile version