Dying Light 2 Konsol Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Oyun dört kişi kooperatif de oynanabilecek!

Dying Light 2 Konsol Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Dying Light 2 konsol karşılaştırma videosu yayınlandı. Ayrıca kooperatif oynanabilecek olan oyun için yeni bir fragman da yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Tamamlama Süresi Ortaya Çıktı


Dying Light 2 için geri sayım devam ediyor. 4 Şubat 2022 tarihinde satışa sunulacak olan ikinci oyun için hem geliştirici hem de yayıncı konumundaki Techland, tanıtımlarını sürdürüyor. Bildiğiniz gibi uzun süreli sessizliğin ardından geçtiğimiz sene geri dönüş yapan geliştirici stüdyo, Dying 2 Know isimli bir program dizisi başlatmıştı. Her bir bölümde oyuna dair daha fazla bilgi sahibi olduğumuz programın son bölümü ise dün itibarıyla gerçekleşti.

İlk oyunun on beş yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek olan Dying Light 2, bizlere The City adı verilen hayali bir şehre götürerek farklı bir hikaye anlatacak. Bu bağlamda, elbette farklı karakterler ile karşılaşacak olsak da Harran şehrini karıştırmış olan enfeksiyon, yeni oyunda da başımızın belası olmaya devam edecek.

Tam üç hafta sonra PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch (sadece Bulut servisi ile), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Dying Light 2 için gerçekleştirilen son Dying 2 Know yayını sırasında, hem yeni bir fragman hem de kooperatif oynanış ve nesiller arası konsol versiyonu karşılaştırmaları ekranımıza geliyor.

Geliştirici Techland, yaptığı açıklama ile ana senaryonun ilk oyundaki gibi dört kişi kooperatif olarak oynanabildiğini müjdeledi. Bildiğiniz gibi Dying Light 2 Rol Yapma Oyunu mekanikleri de içerek. Haliyle söz konusu seçimler olduğunda nasıl bir yolun izleneceği merak konusu olmuştu.

Üretici Malgorzata Mitrega, yaptığı açıklama ile seçim söz konusu olduğunda işleyişin nasıl olduğuna dair detaylı bir bilgilendirmede bulundu. Verilen bilgiye göre oyunu kuran kişi nihai karar mekanizması olacak. Katılımda bulunan oyuncular, hikaye odaklı bir seçim söz konusu olduğunda, oylama sistemi ile kendileri açısından uygun seçeneği belirtebilecekler. Ne var ki nihai karar, oyunu kuran kişiye ait olacak.

Oyuncular yine aşama kaydedebiliyor olacak olsalar da, bütün silahlarınızı kullanamayacaksınız. Mitrega, bunun oyunu kuran kişinin oyunundaki bir bölümde yapılan gidişat seçimi ile ilgili olduğunu söylüyor. Ne var ki yine de bundan dolayı kaynaklanabilecek sorun veya sorunlar için bir çözüm yolu üzerinde çalışılıyormuş.

Dying Light 2 Konsol Karşılaştırma Videosu Nasıl Görünüyor?

Gerçekleştirilen son Dying 2 Know bölümünde gösterilen fragman, kooperatif oynanış ve nesiller arası konsol versiyonu karşılaştırmalarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version