Dying Light 2 için X-Ray Özelliği Getirildi

Sevilen özellik, geç de olsa yeni oyuna da geldi...

Bildiğiniz gibi uzun zamandır beklenen Bloody Ties içeriği, bugün itibarıyla yayınlandı. Öncesinde ise Techland, yeni bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme ile Dying Light 2 için X-Ray özelliği oyuna dahil oldu. Güncelleme ile ilgili detaylar, haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2’yi Almadan Önce Deneyebileceksiniz


Dying Light 2, bu yılın Şubat ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Aradan geçen zaman zarfında, oyun için hem güncelleme hem de içerik anlamında iyi bir şekilde destek verilmişti. Bu, aynı zamanda Techland stüdyosunun da sözünü tutmaya devam ettiğinin bir göstergesi oluyor.

DL2-Patch-1.7.2_880x600px

Yeni Güncellemeyle, Dying Light 2 için X-Ray Özelliği Geldi

Yakın bir zaman önce de 1.7.2 versiyonlu yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirmiş olan Bloody Ties için içerik desteğinin yanı sıra, ilk Dying Light oyununun sevilen özelliği olan X-Ray de oyuncuların beğenisine sunuldu. Bu özelliğin aslında ilk günden bulunması gerekiyor olsa da, geç olsun da güç olmasın diyelim.

Zombi düşmanların sersemlediği anlarda devreye giren bu özellik, Mortal Kombat ve Sniper Elite oyunlarındakilere benzer olarak, yapacağınız bir sonraki saldırının şekline göre düşmanların kemiklerinin kırılışını görebilme imkanı sunuyor.

Halihazırda ilk fazında olan X-Ray’in, Dying Light 2 simgesel hale getirilmesi için sıkı çalışılacakmış. Bu aşamada, yapılacak olan geri dönüşlerin de büyük önem arz edeceği söylenmiş.

Yeni güncelleme ile oyunun geneli için birçok hata çözümlemesi ve iyileştirmeler de yapılmış iken, kıyafet ön-izlemesi, gecenin karanlığının arttırılmış olması, yeni oyuncular için yeni bir Üretim Ustası (Craftmaster) rehberi ve ışın izleme özelliğinin ekran kartı belleği kullanımının 1 GB kadar düşürülmesi gibi kayda değer yenilikler bulunuyor.

Exit mobile version