Dying Light 2 Hikaye İçeriği Ertelendi

Techland Eylül'e kadar olan zamanı boş geçmeyecekmiş...

Dying Light 2 Hikaye İçeriği Ertelendi

Techland tarafından yapılan açıklama ile Dying Light 2 hikaye içeriği Eylül ayına ertelendi. Ne var ki geliştirici stüdyo bizlere yeni içerikler sunmaya da devam edecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dying Light 2 Güncellemesi İstenen Bir Özelliği Getiriyor


Mart ayında satışa sunulmuş olan Dying Light 2 için yayınlanması beklenen ilk hikaye içeriğinin çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Wccftech sitesi tarafından Baş Tasarımcı Tymon Smektala ile yapılan yeni bir röportaj sırasında yapılan açıklama ile birtakım yeni detaylar da gündeme gelmişti.

Söylenene göre oyunu bitirmeden de başlayabileceğimiz bu içeriğe, Villedor şehrine ilk geldiğimiz andan itibaren başlayacakmışız. Ayrıntılı şeyler söylenmemiş olsa da, akışında bizi yine kritik seçimlerin beklediği hikayenin şehrin sınırlarının dışındaki farklı bir bölgede geçeceği de dile getirilmişti.

Bildiğiniz gibi bahsi geçen ilk hikaye içeriğinin Haziran ayı içerisinde yayınlanması bekleniyordu. Ancak son dönemde artık sıkça duyduğumuz erteleme haberlerinin bir yenisi de Dying Light 2 genişletme paketi için geldi. Diğer bir deyişle, fazladan birkaç ay daha beklememiz gerekecekmiş.

Dying Light 2 Hikaye İçeriği için Biraz Daha Bekleyeceğiz

Polonya menşeli geliştirici tarafından yapılan açıklamada, geride bıraktığımız son birkaç ayda Yeni Oyun+ modu, konsollar için Görüş Alanı kaydırgacı ve kooperatif desteği için birçok iyileştirme gibi oyuncular tarafından en çok beklenen özelliklerden birkaçının eklenmesine odaklanıldığına dikkat çekilmiş.

Açıklamanın ilerleyen kısımlarında ise, ilk büyük hikaye içeriğinin geliştirilebilmesi için fazladan zamana ihtiyacın duyulduğunu belirten Techland, normalinde önümüzdeki ay yayınlanması beklenen bu içeriğin Eylül ayına kaydırıldığını duyurmuş. Kazanılan ek üç aylık sürede, beklentilerin karşılanabilmesi için uğraş verilecekmiş.

Ne var ki Eylül ayına kadar olan zaman da boş bir şekilde geçilmeyecek. Twitter üzerinden yapılan açıklama ile Haziran ile Ağustos arasında yeni içeriklerin beğenimize sunulacağı söyleniyor. Buna göre, fotoğraf modu ve topluluk etkinliklerinin yanı sıra, Chapter 1: In the Footsteps of a Nightrunner kapsamında Dying Light 2 oyununa ajan ve rütbe sistemi, görevler ve ödüller ve yeni düşmanlar eklenecek.

Exit mobile version