Dying Light 2 Geliştiricisi Techland: Satılık Değiliz!

Adamlara gına geldi artık...

Dead Island ve Dying Light serilerinin geliştirici stüdyosu Techland, bir kez daha satın alma söylentileri hakkında açıklama yaparak iddiaları reddetti. Dying Light 2 Microsoft ‘a mı satıldı? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Yalan Oldu!


Dying Light 2 Geliştiricisinden Satın Alma İddialarına Yanıt

Dead Island ve Dying Light serilerinin geliştirici stüdyosu Techland, bir kez daha satın alma söylentileri hakkında açıklama yaparak iddiaları reddetti. Geçen yıldan beri Microsoft’un birinci parti geliştirici açığını kapatmak adına Polonyalı ve Japon stüdyolarını satın almaya çalıştığına dair söylentiler dolaşıyor. Techland’ın da bu stüdyolar arasında olduğu iddialar arasındaydı. Ancak şirket, herhangi bir satın alma görüşmesinde olmadığını açıklığa kavuşturmak için Mayıs 2020’de bir açıklama metni paylaşmıştı.

Geçen hafta sonu, bir Xbox podcast sunucusunun rastgele bir Tweet‘i tekrar ortalığı ayağa kaldırdı. Microsoft’un Techland’ı satın almak ve Dying Light 2’yi Xbox’a özel yapmak için görüşmelerde bulunduğundan “oldukça emin” olduğunu iddia eden sunucu, Techland’ın Topluluk Yöneticisinin aşağıdaki açık ve net metni yayınlamasına sebebiyet verdi.

”Dying Light 2 haklarının satın alınması hakkında birçok DM alıyorum, bu yüzden buradan cevaplamak isterim: Bir yıl önce internette dolaşan söylentiler tekrar gündeme getirildi ancak bu konuda durum değişmedi – Techland bağımsız bir stüdyodur! Herhangi bir yayıncı ile masaya oturmayı da düşünmüyoruz.”

Dying Light 2 MicrosoftOyun Hakkında: İnsanlık virüse karşı verdiği savaşı kaybedeli 15 yıl oldu. Ayakta kalan son büyük insan yerleşimi, modern karanlık çağda acımasız ve hastalıklı bir dünyada varoluş mücadelesi veriyor. Gün içinde eşkıyalar, farklı gruplar ve açlıktan kırılan afetzedeler sokaklarda hurda avına çıkıyor, bazen gerekirse şiddet kullanarak bulduklarını başkalarının elinden alıyor.

Geceleriyse marazlılar sarıyor her yanı. Yaşayanları avlamak için saklandıkları o karanlık yerlerden çıkıyorlar. Adın Aiden Caldwell. Marazlı bir afetzedesin. Sıra dışı çevikliğin ve vahşi dövüş becerilerin, seni bu tehlikeli dünyada güçlü bir müttefik ve kıymetli bir varlık haline getiriyor. Başkalarının başaramadığı şeyleri başarıyorsun. Kimsenin cesaret edemediği yerlere giriyorsun. Eşsiz yeteneklerinle, bu çürüyen metropolde değişimi sağlamak senin elinde.

Tıpkı bu kentin kaderinin senin ellerinde olduğu gibi…


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dying Light 2 Microsoft ‘a satılsaydı nasıl olurdu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version