Dying Light 2’yi Almadan Önce Deneyebileceksiniz

Önce deniyoruz, sonra alıyoruz veya almıyoruz...

Dying Light 2'yi Almadan Önce Deneyebileceksiniz

Eğer Dying Light 2‘yi almayı düşünüyor ama öncelikte bir denemek istiyorsanız, Sony Interactive Entertainment size bu fırsatı artık veriyor. Ancak bunun için PlayStation Plus Deluxe abonesi olmanız lazım. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Bloody Ties İçeriği Ertelendi


Sony Interactive Entertainment tarafından Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan yenilenmiş PlayStation Plus servisi, bildiğiniz gibi Essential, Extra ve Deluxe / Premium olmak üzere üç farklı plan sunuyor. Her birinin farklı avantajları ve buna bağlı olarak da farklı ücretlendirmeleri var.

Bu planlardan Deluxe / Premium, Essential ve Extra ile sunulanlara ek olarak, klasikler kataloğu ve oyun deneme sürümlerini de aboneler ile buluşturuyor. Japon teknoloji devi tarafından yapılan açıklamayla 70 dolar fiyat etiketine sahip olan oyunlar için geliştiricilere ve yayıncılara şart koşulan deneme sürümleri ile seçili oyunları izin verilen süre zarfında oynama fırsatımız oluyor. Bu listeye son olarak Dying Light 2 Stay Human da eklendi.

Dying Light 2’nin Deneme Sürümü PS4 ve PS5 Kullanıcılarına Sunuldu

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Techland tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan oyunu, PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinden indirebiliyor ve üç saat boyunca oynayabiliyorsunuz. Diğer bir deyiş ile 469 TL’yi ödemeden önce, alıp almama konusunda bir karar verebilmeniz mümkün olacak.

Açık dünya hayatta kalma oyunu için Bloody Ties adı altında bir hikaye genişlemesi hazırlanıyor. Son olarak 10 Kasım 2022 tarihine ertelenmiş olan bu içerik, bizi Katliam Salonu adı verilen yeni bir mekana götürecek. Burası esasen, daha önceki bir sızıntıda gördüğümüz opera binasıydı. Ama artık güçlü olanın hayatta kalabileceği ve buna bağlı olarak şöhret ve zafer kazanmış olacağı bir arena haline getirildi. İlerleyişiniz boyunca meydan okumalar, araştırma görevleri, yeni silah tipleri, etkileşime girebileceğiniz yeni karakterler ve keşfedilmeyi bekleyen gizler ile dolu olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Eğer çıkışından önce satın alırsanız, özel bir silah ve kıyafet içerecek Aristocrat paketine erişiminiz de olacak.

PlayStation mağazasının oyun deneme sürümleri listesinde yer alan diğer oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version