Dying Light 2 Daha Ürkütücü Olacak

Hadi hayırlısı diyelim :)

Dying Light 2 için sıradaki güncellemenin hazırlıkları devam ediyor. Ne zaman yayınlanacağına dair bir detay verilmemiş olsa da, beklediğimize değecek bir içerik ile karşımıza çıkacağına şüphe yok. Tymon Smektala, Dying Light 2 daha ürkütücü olacak demiş.


İlginizi Çekebilir: Techland Dying Light 3 İçin Yoklama Çekiyor


2015 yılında çıkan Dying Light’ın yedi yıl sonrasında çıkan Dying Light 2, ilk birkaç ay performans ve teknik sorunları ile pek hoşnut edememiş olsa da kısa süre de yoluna girmişti. Şimdilerde Techland, devam oyunu için taahhüt ettiği beş yıllık içerik desteğini tam gaz sürdürüyor.

Son olarak güncellemesi ile çatışma ve fizik etkileri için büyük çaplı iyileştirmeler, yeni silah üretim sistemi ve dahası ile oyunu geliştiren Gut Feeling sonrasında, sıradaki güncelleme için kollar çoktan sıvanmıştı.

Dying-Light-2-Inceleme-Puanlari-Yayinlaniyor

Dying Light 2 Daha Ürkütücü Hale Gelecekmiş

TheGamer tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan yönetmen Tymon Smektala, yaz mevsiminin başlarında yeni güncelleme ile ilgili birtakım bilgiler verdi. Bilhassa hava karardığında oyunun çok daha ürkütücü hale gelecek ve yeni gerilimli deneyim ile korkunun Dying Light serisinin DNA’sının ileriye dönük olarak büyük bir parçası olmaya devam etmesi sağlanacakmış.

Smektala, yeni oynanış mekanikleri ve görsel incelikler üzerinden gideceklerini ve sesleri daha etkin bir şekilde kullanacaklarının da işaretini verdi. Görünüşe göre gece vakti kaçacak delik arayacak, ama bulamayacağız. Bakalım Techland neler planlıyor? Neyse ki öğrenmek için önümüzde fazla bir zaman yok. Merak edilen detayları Summer Game Fest sırasında öğreneceğimize şüphe yok.

Exit mobile version