Dying Light 2 Chapter 2 İçerikleri Yakında Geliyor

İkinci bölüm Eylül ayı içerisinde yayınlanacak...

Dying Light 2 Chapter 2 İçerikleri Yakında Geliyor

Techland, Dying Light 2 Chapter 2 içerikleri hakkında beklenen duyuruyu yaptı. Her ne kadar net tarih verilmemiş olsa da, neler ile karşılaşacağımızı öğrenmiş olduk. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Sızdırıldı


Mayıs ayı içerisinde yapılan bir duyuru ile Dying Light 2 için hazırlanan genişletme paketi, Eylül ayına ertelenmişti. Oyuncuların beklediği kalitede bir içeriğin sunulabilmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyulmasına bağlı olarak alınan karar, elbette bizleri üzmüştü. Ancak Polonya menşeli stüdyo, teselli ikramiyesi babında Chapters adını verdiği küçük hikaye odaklı içerik bütünleri ile oyuncuların karşısına çıkılacağını da duyurmuştu.

Chapter 1 Haziran – Ağustos arasını kapsayacak şekilde yayınlanmış ve fotoğraf modu ve topluluk etkinliklerinin yanı sıra, Chapter 1: In the Footsteps of a Nightrunner kapsamında Dying Light 2 oyununa ajan ve rütbe sistemi, görevler ve ödüller ve yeni düşmanlar eklenmişti.

Dying Light 2 Chapter 2 İçerikleri Neler Olacak?

Eylül – Kasım arasını kapsayacak ve A Huntress and a Hag adını taşıyacak olan Chapter 2 ise birkaç hafta içerisinde 1.5 versiyonlu yeni güncelleme yayınlanmış olacak. Adından da anlayabileceğiniz üzere esas adı Shen Xiu olup da The Huntress olarak da bilinen bir ajanın hikayesini anlatacak. Tam tarihi belli olmasa da, ölümcül meydan okumalara karşı göğüs germemizin gerekeceği yeni bölümde yeni ödüller, yeni düşmanlar, yeni silahlar ve çok daha fazlası olacak.

Eylül ayına ertelenmiş olan büyük genişletme paketi ile ilgili olarak verilmiş olan detaylarda, ana hikayeyi bitirmeden giriş yapabileceğimiz söylenmişti. Villedor şehrine ilk geldiğimiz andan itibaren başlayacakmışız. Ayrıntılı şeyler söylenmemiş olsa da, akışında bizi yine kritik seçimlerin beklediği hikayenin şehrin sınırlarının dışındaki farklı bir bölgede geçeceği de dile getirilmişti.

Son olarak, geçtiğimiz ay içerisinde yaşanan sızıntı ile önemli bir yerinin olacağına inanılan gladyatör teması ile karşılaşacağımızı öğrenmiştik. Savaş ve parkur mücadelelerinden oluşan arena savaşlarına katılacak ve kendimizi geliştirerek hikayede aşama kaydedeceğiz. Bunların yanı sıra, hikayenin bir bölümünün geçeceğine dikkat çekilen Opera Astrid adı verilen yeni bir büyük opera binası ve iki farklı bitiş ile karşımıza çıkacağından da bahsedilmişti. Kilise ve metro istasyonu gibi daha başka yeni konum da bulunacak iken, yeni yapay zeka karakterleri de gelecekmiş. Ayrıca iki binden fazla yeni diyalogun da bizleri beklediğine dikkat çekilmişti.

Exit mobile version