Dying Light 2: Bloody Ties İçeriği Duyuruldu

Tüm detaylar için GamesCom 2022'yi bekleyeceğiz...

Dying Light 2 Bloody Ties İçeriği Duyuruldu

Techland tarafından yayınlanan tanıtım videosu ile Dying Light 2: Bloody Ties içeriği sonunda duyuruldu. Şimdilik pek bir şey söylenmemiş olsa da, bizi neyin beklediğiniz az çok anlamış oldu. Tanıtım fragmanına haberimizden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Sızdırıldı


Bildiğiniz gibi, bir süredir Dying Light 2 için yayınlanacak olan büyük genişletme paketini bekliyor. Esasen Haziran ayında çıkması beklenen bu genişletme paketi, Eylül ayına ertelenmişti. Hakkında ilk verilen detaylarda, Villedor şehrine ilk geldiğimiz andan itibaren başlayacağı ve ilerleyiş sırasında bizi yine kritik seçimlerin beklediği hikayenin şehrin sınırlarının dışındaki farklı bir bölgede geçeceği söylenmişti.

Geçtiğimiz ay içerisinde yaşanan sızıntıda ise, gladyatör temasının büyük bir ağırlığının olacağını ve savaş ile parkur mücadelelerinden oluşan arena savaşlarına katılacak ve kendimizi geliştirerek hikayede aşama kaydedeceğimizi öğrenmiştik. Bunun yanı sıra, Opera Astrid adı verilen yeni bir büyük opera binasına, iki farklı bitişe, kilise ve metro istasyonu gibi yeni mekanlara ve yeni yapay zeka karakterlerin olacağına da dikkat çekilmişti.

Dying Light 2: Bloody Ties İçeriği Ortaya Çıktı

Beklenen gün ise en nihayetinde geliyor, sevgili Turuncu Levye takipçileri. Bugün yayınlanan yeni tanıtım fragmanı ile Blood Ties adı altındaki ilk Dying Light 2 genişletme paketi resmen duyuruldu. Bütün detayları GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında öğreneceğiz, ama aşağıdaki tanıtım fragmanını da izlemeden geçmeyin.

Sizin de gördüğünüz üzere, yeni genişletme paketi ile acımasız yeni bir topluluğun da ilk işareti veriliyor. Videonun açıklama kısmında da Carnage Hall’a gireceğimizden bahsedilmiş. Görünüşe göre, geçtiğimiz ay yaşanan sızıntı ile işaret edilen gladyatör savaşları için yavaştan hazırlanmaya başlasak iyi olur. Muhtemelen son sahnede kaldırılan kupa benzeri şey de galip çıkmamız durumunda alacağımız ödül olacak. Ne dersiniz?

Dying Light 2: Blood Ties, GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında ilk detaylarını alacağımız içeriklerden birisi olacak. Bunun yanı sıra, Geoff Keighley tarafından yapılan açıklama ile yeni The Callisto Protocol ve Hogwarts Legacy oyunlarının yeni oynanış videolarına, yeni Sonic Frontiers bilgilerine ve Return to Monkey Island oyununa da yer verileceği netlik kazanmıştı. Ayrıca The Expanse: A Telltale Series de ilk görüntüleri ile karşımıza çıkacak.

Exit mobile version