DualSense Fiyatı Sızdırıldı! İşte Cep Yakan Fiyat

Sony PlayStation 5 ile kutudan çıkacak olan DualSense fiyat sızıntısı ile tekrar gündeme geldi. Peki DualSense fiyatı ne kadar olacak? İşte bilinenler.


İlginizi Çekebilir: En Güzel DualSense Tasarımları!


DualSense Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir!

Sony bu sene içerisinde PlayStation 5 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni nesil oyun konsolunun tasarımı ile ilgili belirsizlikler sürüyor olsa da şirket, yeni nesil oyun konsolu ile kutudan çıkacak olan kontrolörün tasarımlarını paylaştı.

DualSense olarak adlandırılan modeli daha öncesinde de gördüğünüz için çok fazla detaya girmeye gerek yok. Eğer özellikleri ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayarak ilgili yazımıza ulaşabilirsiniz.

dualshock5-dualsense-2

Tabii DualShock 4 fiyatlarının bile 500,0 TL fiyat etiketine ulaştığı günümüzde pek çok oyuncunun aklında yeni nesil kontrolörün fiyatının ne kadar olacağı sorusu dolanıyor.

Yeni sızıntılara göre DualSense fiyatı yaklaşık 70 dolar civarında olacak. Bir referans olması adına DualShock 4’ün yaklaşık 50 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.

Eğer yurt dışı fiyatı ve yerel fiyatlar üzerinden kaba bir dönüştürme yaparsak (yalnızca bir tahmin yürütebilmek adına) bu, DualSense’in ülkemizde yaklaşık 700 TL olacağını işaret ediyor. Yani kutudan çıkanın yanında ikinci bir kontrolör almak isterseniz bunun için 700 TL ödemeniz gerekebilir.

Tabii belirtmek gerekiyor ki bu tahminler henüz bir sızıntıdan ibaret ve Sony tarafından resmi bir açıklama yapılana kadar bunlara şüphe ile yaklaşmamızda fayda var.


Peki siz bu fiyat sızıntısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version