DualSense Edge Çıkış Tarihi Belli Oldu

Şimdilik ülkemize de gelip gelmeyeceği belli değil...

Sony Interactive Entertainment, yaptığı açıklama ile DualSense Edge çıkış tarihine netlik kazandırdı. Dilediğiniz gibi özelleştirme yapabileceğiniz kolu sabırsızlıkla bekliyorsanız, bunun fazla sürmeyeceğini söyleyelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök PlayStation 5 Paketi Duyuruldu


DualSense Edge Ne Zaman Çıkıyor?

US PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklama ile DualSense Edge, 26 Ocak 2023 tarihinde dünya genelinde 199.99 dolar / 209.99 sterlin üzerinden satışa sunulacak. Ön-siparişlerin ise 25 Ekim 2022 Salı günü PlayStation Direct üzerinden Birleşik Devletler, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika ve Lüksemburg için açılacağı söylenmiş.

DualSense-Edge_10-18-22-768x432

Tuşları yeniden atama, analog çubuk ve tetik tuşlarının hassasiyeti dahil bir dizi donanım ve yazılım tabanlı kişiselleştirme, birden fazla kontrol profilleri arasında geçiş yapabilme ve eşsiz bir kullanıcı arayüzü dahil birçok özellik ile gelen DualSense Edge, orijinal kolun dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyici özelliklerini de taşıyacak.

Sony Interactive Entertainment tarafından verilen bilgiler ışığında, bir taşıma çantası ile gelecek olan yeni kontrol kolunun yanında değiştirilebilir üç analog çubuk başlığı ve arka tuşları da bulunacak. Ayrıca bir USB bağlantısı ile kontrol kolunu şarj edebilmek de mümkün olacak.

Japon teknoloji devinin yayınladığı liste ile taşıma çantasının içerisinde bulunan her şey şöyle;

Exit mobile version