DualSense 5 Tasarımı Kanlı Canlı Görüntülendi

DualSense 5 Tasarımı en net hali ile karşınızda!

DualSense 5 Tasarımı

Sony tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve PlayStation 5 ile birlikte kutudan çıkacak olan DualSense 5 gelişmiş özellikleri ile birlikte oyun deneyimini zirveye çıkarmayı hedefliyor. DualSense 5 tasarımı bir videoda en net hali ile gözler önüne serildi. İşte yeni kontrolör hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS5 ve Aksesuarları Kaç TL Tutacak?


DualSense 5 Tasarımı Videoda Görüntülendi!

Aslında pek çoğumuz yeni nesil kontrolörün tasarımına yayınlanan görüntülerden aşinayız. Öte taraftan bu görüntüler genellikle birkaç açıdan ve bir miktar robotik bir duruşa sahip olduğu için gerçekte nasıl görüneceğini merak ediyor olabilirsiniz. Geoff Keighley merak ettiğiniz bu soruya sosyal medya hesaplarından yaptığı yeni bir paylaşım ile birlikte ışık tutuyor.

DualSense 5, Summer Game Fest etkinliğinin bir parçası ve ilerleyen saatlerde yeni nesil kontrolöre daha yakından ve daha detaylı bir bakış sağlayabilmemiz mümkün olacak gibi gözüküyor.

Geoff Keighley tarafından düzenlenen PlayStation 5: DualSense Controller Hands On etkinliği bugün saat 18:30 itibarıyla çeşitli platformlardan canlı olarak yayınlanacak. Eğer siz de DualSense 5 hakkında daha fazla detaya ulaşmak istiyorsanız 18:30 itibarıyla aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.


Peki siz DualSense 5’ten neler bekliyorsunuz? Sizce yeni nesil kontrolör konsol oyunlarındaki deneyimi değiştirebilecek mi? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version