Dragon’s Dogma 2 Türkçe Oluyor!

Oyunu kendi dilimizde oynayabileceğiz!

Anonymous Çeviri tarafından başlanan yeni devasa projeyle, Capcom firmasının bugün satışa sunduğu Dragon’s Dogma 2 Türkçe oluyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Dragon’s Dogma 2 İnceleme Puanları


Dragon’s Dogma 2 Türkçe Çeviri Projesi Başladı!

Anonymous Çeviri olarak bugün Dragon’s Dogma 2 Türkçe yama projesine başladığımızı duyurduk.

Projede an itibarıyla 20 çevirmen aktif olarak çalışıyor. Bu sayıyı projeye olan ilgi ve ekibin ihtiyaçlarına göre artırmayı planlıyoruz. Oyunun bugün resmî olarak piyasaya sürülmesiyle birlikte oyunun piyasaya sürülmesinden önce elde ettiğimiz metinleri tekrar inceleyeceğiz ve nasıl devam edeceğimize dair süreci netleştireceğiz. Tüm bunların ışığında şu anlık çeviri ilerleme yüzdemizin %12 olduğunu duyurmak isteriz.

Baslksz

Anonymous Çeviri ekibi olarak daha önceki büyük çaplı projelerimizde olduğu gibi Dragon’s Dogma 2 projesinde de oyuncuların ilgisine ve proje yöneticisi arkadaşlarımızın görüşlerine göre çeviri elle tutulur seviyelere ulaştıktan sonra beta olarak yayınlama konusunu düşüneceğiz.

Gelişmeleri ve bilgilendirmeleri her zaman olduğu gerek web sitemizden gerek Discord sunucumuzdan gerek siz değerli basın mensuplarına basın bültenleri aracılığıyla iletmeye devam edeceğiz.

Exit mobile version