Dragon’s Dogma 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Heyecan var mı heyecan?

Dragon’s Dogma 2 Oynanış Videosu Yayınlandı

Tokyo Game Show 2023 fuarının başlaması ile Capcom, çevrimiçi programına Dragon’s Dogma 2 oynanış videosu ile başladı. Yönetmen Hideaki Itsuno, devam oyunu hakkında merak edilen detayları da paylaşmayı ihmal etmedi.


İlginizi Çekebilir: Dragon’s Dogma 2 Hakkında Yeni Bilgiler


Dragon’s Dogma 2 Oynanış Videosu

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz Dragon’s Dogma 2 oynanış videosu, esasında bir derinlemesine dalış videosu ve oyuncuların meslekler, çatışma ve yeni özellikler kapsamında neler bekleyebileceğine dair detaylı cevaplar veriyor.

Itsuno tarafından söylenene göre Arisen tarafından hükmedilen Vermin ve Beastmen tarafından hükmedilen Battahl olmak üzere iki bölgenin olacağı oyunda, The Fighter, The Archer, The Mage ve Thief olmak üzere dört farklı meslek olacakmış. Her ne kadar başta birini seçmek durumunda olacaksak da, sonradan değiştirebilecekmişiz.

The Fighter, kılıç ve kalkan kullanarak yakın mesafeli çatışmalara girmek isteyen oyuncular için bire bir. The Archer, adından da anlayabileceğiniz üzere uzak mesafeli çatışmalar için ideal bir seçim. Patlayıcı ve kör edici oklar kullanabilmenin yanı sıra üçüncü kişi perspektifinden de nişan alabilecekmişiz. The Mage, uzak mesafeli büyüler yapmaya olanak tanıyor ve bu meslek ile müttefiklerimizi iyileştirebiliyor ve onlara destek olabiliyoruz. Thief ise düşmanlara saldırı için hançer kullanıyor ve Swift Step ile arazi olabilmek mümkün olabiliyor.

Bu mesleklerin yanı sıra, yakın mesafede çift mızrak ve uzak mesafeden büyü kullanabilen Mystic Spearhead ve büyülü oklar kullanabilen, iyileştirme yapabilen ve destek sunabilen The Magick Archer gibi gelişmiş meslekler de bulunacakmış.

Oyunda bize Pawn’ların yanı sıra bölge halkı da eşlik edebilecekmiş. Bazı yapay zeka karakterler bizi yardıma çağırabilecek ve hayatını kurtardıklarımız da bize görev verebileceklermiş.

Pawn’lar bize rehberlik edebilecek olup, yüksek bir yerden düşmek üzereyken bizi yakalayarak düşmemize engel olabileceklermiş. Muhtemelen bunun için bize yakın bir mesafede durmaları gerekecektir. Yani yanımıza ışınlanmaları gibi bir durumun söz konusu olmayacağını tahmin ediyoruz.

Videoda bahsedilen bir diğer bilgi ise, yan görevleri tamamlar iken büyük mekanlara öküz arabaları ile seyahat edebilecekmişiz. Bu süreçte zamanın hızlı akması için kestirebilmemiz mümkün olacak, ama aynı zamanda da olası bir saldırıya açık olacağımız anlamını taşıyormuş. Oyunda geceyi geçirmek ve yaralarımızı iyileştirmek için kullanabileceğimiz bir Camping Kit’in bulunacağı da söyleniyor.

Exit mobile version