Dragon’s Dogma 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Yılın bir diğer iddialı oyunu...

Yılın İddialı Oyunu Dragon's Dogma 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Dragon’s Dogma 2, Capcom Showcase 2023 sunumunun kapanışında bir kez daha karşımıza çıktı. Üretici Hideaki Itsuno, yaptığı açıklamalar ile oyun hakkında birkaç yeni bilgi daha verdi. Ancak ne yazık ki herhangi bir oynanış sekansı göremedik. Bu yıl çıkması beklenen oyun hakkındaki yeni detayla haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dragon’s Dogma 2 Fragmanı Yayınlandı


Uzun zamandır beklenen devam oyunu Dragon’s Dogma 2, geçtiğimiz yıl enteresan bir şekilde geliştirilme aşamasında olduğu teyit edildikten sonra, PlayStation Showcase 2023 sunumunda etkileyici bir fragman eşliğinde duyurulmuştu. Bir buçuk dakikalık fragmanda, hikaye boyunca bize katılacak olan gizemli öteki dünya varlıklarını, karakterimizi ve diğer karakterleri, çatışma sekanslarını ve senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz mekanları da görme fırsatımız olmuştu.

Devam oyunu, bugün gerçekleştirilen Capcom Showcase 2023 sunumunun kapanışında da karşımıza çıktı. Her ne kadar oynanış görememiş olsak da, üretici Hideaki Itsuno tarafından duyuru fragmanında gördüklerimize ek olarak bazı yeni bilgiler paylaşıldı.

Yeni Dragon’s Dogma 2 Detayları

İlk oyunda olduğu gibi, diğer oyuncuların karakterlerine bağlı olarak biri ana ve ikisi de destek konumunda olacak şekilde bize yoldaşlık edecek Piyonlar seçebiliyoruz. Piyonlar bu defa daha hassas kararlar verebilecekler. Mesela yeni yerlere giderken rehberlik etmek ve çak yaparak selamlaşmak gibi. Itsuno ayrıca Arisen ile derinden bağlı Ulrika ve yeni Beastren ırkından baş rahibe Nadinia olmak üzere iki yeni karakterin de olacağı söyledi.

Oyunun dünyası ise Dragon’s Dogma ile karşılaştırıldığında dört kat daha büyük olacak. Buna bağlı olarak keşfedeceğimiz yeni gizler de bizi bekleyecekmiş.

Son olarak, tanıdık yaratıklar geri dönecek iken Medusa gibi ilk defa bu oyunda göreceklerimiz de olacakmış. Ayrıca yeni Vocation’lar da oyuna ekleniyormuş.

Şu an için herhangi bir çıkış tarihi olmayan Dragon’s Dogma 2, RE Engine ile PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Exit mobile version