Dragon’s Dogma 2 GTA 5 Tarzı Bir Canlı Dünya Sunacakmış

Bakalım ne derece başarılı olacak?

VGC tarafından yönetmen Hideaki Itsuno ile yapılan röportajda verilen ilginç bir detaya göre, Dragon’s Dogma 2 GTA 5 benzeri bir canlı dünya ile karşımıza çıkacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dragon’s Dogma 2 Oynanış Videosu Yayınlandı


Dragon’s Dogma 2, Tokyo Game Show 2023 sırasında uzun bir oynanış videosu ile karşımıza çıkmış ve halihazırdaki bildiklerimize yenilerini eklemişti. Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi olmayan oyun, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor. Yakın bir zaman önce ortaya çıkan bir diğer ilginç bilgiye göre Capcom, Dragon’s Dogma 2 GTA 5 oyununun canlı dünyasının bir benzerini sunacakmış.

Dragon’s Dogma 2 GTA 5 ile Benzer Bir Canlı Dünya ile Gelecek

VGC tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan yönetmen Hideaki Itsuno, ekip olarak donanım ve zaman kısıtlamaları yüzünden ilk oyuna ekleyemedikleri şeyleri devam oyununa eklemeye odaklandıklarını söylüyor. Bu yüzden, o zamandaki ana esin kaynağının bir nevi kendilerinin olduğunu ve şimdi ise mevcut konsol jenerasyonunda istediklerini başarabilecek noktada bulunduklarını da sözlerine ekliyor.

Yılın İddialı Oyunu Dragon's Dogma 2 Hakkında Yeni Bilgiler

Itsuno tarafından söylenen ilginç bir şey var ki Capcom firmasının esin kaynağı olarak kullandığı tek bir açık dünya oyunu varmış ki, o da haberimizin başlığında ve içeriğinde de gördüğünüz üzere GTA 5. Yapay zeka karakterlerin oyuncu karakterinden bağımsız olarak kendi yaşantılarını sürdürdükleri şekilde yarattıkları dünyayı takdir eden Itsuno, böylesi bir canlı dünya hissiyatını kesinlikle Dragon’s Dogma 2 oyununda yaratmayı başarmaya çalışıyormuş.

Son olarak, aksiyon-rol yapma oyununun açık dünyası tamamıyla kesintisiz olacakmış ve keşif sırasında hiçbir yükleme ekranı ile karşılaşmayacağımız da söylendi.

Peki siz yönetmen Hideaki Itsuno’nun bu düşüncesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Capcom devam oyununun dünyasını oluştururken GTA 5 oyunundan esinlenmekle iyi bir şey yapıyor mu? Yorumlarda buluşalım.

Exit mobile version