Dragon’s Dogma 2 Fragmanı Yayınlandı

Etkileyici bir devam oyunu bizi bekliyor...

Dragon's Dogma 2 Fragmanı Yayınlandı

Beklenen Dragon’s Dogma 2 fragmanı sonunda yayınlandı. PlayStation Showcase 2023 sunumu sırasında karşımıza çıkan fragman, bizi nasıl bir oyun beklediğine dair genel bir fikir veriyor diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Showcase 2023 Sırasında Gösterilenler


Dragon’s Dogma 2 oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu, aslında geçtiğimiz yılın Haziran ayında öğrenmiştik. Öyle ki, onuncu yıla özel olarak gerçekleştirilen canlı yayında Hideaki Itsuno, “Sizi beklettiğimiz için üzgünüz!” dedikten sonra uzun kollu tişörtünün fermuarını indirerek Dragon’s Dogma 2 logosunu göstermişti. Akabinde ise, orijinal oyunun arkasındaki Daigo Ikeno ve Kenichi Suzuki gibi deneyimli isimlerin dahil olduğu geliştirme ekibindeki herkesin keyif alacağımızı umdukları bir oyun yaratmak için sıkı çalıştıklarını söyleyerek sözlerini noktalamıştı.

Dragon’s Dogma 2 Fragmanı

PlayStation Showcase 2023 sırasında da ilk Dragon’s Dogma 2 fragmanı en sonunda yayınlandı. Bir buçuk dakikalık uzunluğu olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Devam oyununun hikayesi boyunca gizemli öteki dünya varlıkları olan Piyonlar bize katılacak ve Arisen isimli karakterimiz ile eşsiz bir maceraya atılacağız. Capcom tarafından söylenene göre bu macera o kadar eşsiz olacakmış ki, kendi maceramızda diğer oyuncular da bize eşlik ediyormuş gibi hissedecekmişiz.

Fragmanda ayrıca ejderha ve dünyanın yıkılışını temsil eden bir karakteri görebiliyoruz. Bunların dışında, RE Engine ile geliştirilen oyun için görsellik ve yapay zeka konusunda son teknolojinin kullanıldığı oyunda karakterlerin sınıfını, görünümünü ve yeteneklerini özelleştirebilmemiz mümkün olacak.

Şu an için herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor olsa da, Dragon’s Dogma 2 PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Exit mobile version