Dragonflight 2023 Yol Haritası ile 6 Güncelleme Alacak

Dolu dolu bir yıl bizleri bekliyor...

Dragonflight 2023 Yol Haritası ile 6 Güncelleme Alacak

Blizzard Entertainment tarafından yapılan paylaşım ile World of Warcraft: Dragonflight 2023 içerik yol haritası ortaya çıktı. Buna göre, eğer bir erteleme haberi ile karşılaşmazsak, önümüzdeki sene altı güncelleme yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: Dragonflight Sezon 1, Vault of the Incarnates ile Başladı


Oyunun dokuzuncu genişleme paketi, 28 Kasım 2022 tarihinde yayınlanmıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde de ilk sezonu başlamış olan Dragonflight, bizleri Azeroth diyarına döndürmüş ve özelleştirebileceğiniz ejderha ırkı Evoker ile tanıştırmış ve çok daha fazlasının sunulacağının sözü verilmişti. Bu bağlamda çalışmalarını devam ettiren Blizzard Entertainment, oyunun sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile 2023 yol haritasına dair önemli detayları paylaştı.

Dragonflight 2023 Yol Haritası Detayları

Sezonluk olarak yayınlanacak olan güncellemeler ile Trading Post özelliği, yeni dünya etkinlikleri, hikaye ve araştırma görevleri, içerik, sistem ve Holiday güncellemeleri, insan ve Orc zırhı, büyük bir zindan eklenecek.

İlkbahar ve yaz arasında yayınlanacak olan 10.1 versiyonlu güncelleme ile ikinci sezon başlayacak ve yeni bir bölge, raid, PvP seansı, uzmanlık güncellemeleri, kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri ve dahasını içerecek. Üçüncü sezon ise 10.2 güncellemesi ile sonbahar mevsiminde başlayacak. İçerik olarak, yine yeni bir bölge, raid, PvP seansı, ek içerik ve özellikler ve dahası ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Shadowlands sonrasında Dragonflight genişletme paketinin kendileri için ilaç gibi geldiğini belirten oyuncular, durumdan bir hayli memnunlar. Bununla birlikte Chris Metzen’in de şirkete dönmüş olması ile Blizzard Entertainment tarafında oldukça iyi gelişmeler birbiri ardına geliyor. Bu da World of Warcraft oyunun geleceği için heyecanlanmak adına bir başka sebep daha sayılabilir.

Exit mobile version