Dragon Age: Dreadwolf Steam Sayfası Açıldı

Ama tanıtım için epey bekleyeceğiz...

Dragon Age Dreadwolf Steam Sayfası Açıldı

Electronic Arts şirketinin bünyesindeki fikri mülkiyetlerden bir tanesi olan Dragon Age, yeni oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şimdilik herhangi bir çıkış aralığının dahi bulunmadığı Dragon Age: Dreadwolf Steam sayfası ile karşımıza çıktı. Önümüzdeki yıl içerisinde de resmi tanıtımın gerçekleştirileceğine dair bir bilgiye de yer verilmiş.


İlginizi Çekebilir: Dragon Age: Dreadwolf Oynanış Detayları Sızdırıldı


Dragon Age: Dreadwolf Steam Sayfası Yayına Geçti

Şu an için ön-siparişe açık olmayan yeni Dragon Age oyununu istek listenize alabilmeniz mümkün oluyor. Dragon Age: Dreadwolf Steam sayfası üzerinde, markaya özel günün kutlandığı paylaşıma ek olarak, oyun hakkında hikaye bilgisi ve desteklenen diller gibi bilgiler bulunuyor. Henüz PC sistem gereksinimi bilgileri girilmemiş iken, oyuncu kumandası ve Steam başarımları desteği, koleksiyon kartları ve bunun gibi detaylara yer verilmiş değil. Ancak yaz mevsiminde gerçekleştirilecek olan tanıtım ile merak edilen pek çok bilginin ortaya çıkacağına şüphe yok.

Hatırlayacağınız üzere 2018 yılının sonlarına doğru yayınlanan tanıtım fragmanın ardından Dragon Age: Dreadwolf, The Game Awards 2020 şovunda da karşımıza çıkmıştı. Aradan geçen zaman içerisinde de konsept sanat çalışmaları yayınlanmış olup, hikayesinin de Tevinter bölgesinde geçeceği söylenmişti.

Geçtiğimiz aylarda Game Mess Morning yayını sırasında Jeff Grubb, serinin yeni oyununun 2024 yılının sonlarına ertelenebileceğini dile getirmişti. Steam sayfasındaki ‘Tam tanıtım 2024 yazında.’ notuna bakılırsa, Grubb bir kez daha haklı çıkmış olacak. Gelişmeleri takipte olacağız.

Dragon Age: Dreadwolf Hakkında

Dragon Age: Dreadwolf’a hoş geldiniz. Zorlu bir yaban hayatın, tehlikeli labirentlerin, vahşi çatışmaların ve gizli büyülerin hüküm sürdüğü ışıltılı şehirlerle dolu uzak bir diyar olan Thedas dünyasına adım atın. Şimdi bu dünyanın kaderi bıçak sırtında.

Thedas’ın yeni bir lidere ihtiyacı var; kimsenin beklemediği bir lidere. Yaklaşan fırtınaya karşı koymak için cesur bir kardeşlik oluşturacaksınız. Siz çarpıcı kişileri bir araya getirerek sıra dışı bir takım kurdukça arkadaşlık, dram ve romantizm ortaya çıkacak. Lider olun ve en karanlık anlarında umut ışığını yakın.

Exit mobile version