Dragon Age: Dreadwolf için Solas Videosu Yayınlandı

Dragon Age: Dreadwolf geri döndü!

Dragon Age Dreadwolf için Solas Videosu Yayınlandı

BioWare, uzun süreli sessizliği bozdu ve Dragon Age: Dreadwolf için yeni bir video daha yayınladı. Solas karakterine odaklanılan videoya, haberimizden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Mass Effect Legendary Edition: En İlginç 10 Yenilik!


Yeni Dragon Age oyunu, ilk olarak 2018 yılının sonlarına doğru yayınlanan tanıtım fragmanı ile ortaya çıkmıştı. The Game Awards 2020 şovunda da karşımıza çıkan oyun için yayınlanan fragmanda, senaryonun geçeceği mekanları görme fırsatımız da olmuştu.

Zaman içerisinde Grey Warden savaşçıları ve Antivan Crow’lar dahil tanıdık yüzleri gördüğümüz konsept çalışmalarının yayınlanmasının yanı sıra, tek kişilik bir oyun olacağı ve Tevinter bölgesinde geçeceği söylenmişti.

Yeni Dragon Age: Dreadwolf Videosunu Kaçırmayın

Bir süredir haber alamadığımız sıradaki oyun için yeni bir tanıtım fragmanı daha yayınlandı. Dragon Age Günü dolayısı ile yayınlanan yeni video ile Dragon Age: Dreadwolf’u yeniden görme fırsatımız oldu. Ne var ki bu, daha çok Dreadwolf olarak bilinen ve Inquisition oyununda yönettiğimiz Solas karakterinin fon hikayesi anlatımı içeriyor. Kendisi yeni Dragon Age’de de önemli bir yere sahip olacak.

İkinci oyundaki Varric tarafından anlatılan fon hikayesinde, onu tanıdığını ve kafayı rüyalara takmış olan bir büyücü olduğunu söylüyor. Ne var ki uzun zaman önce farklı bir isminin olduğunu da dile getirmiş. Solas, Elf tanrıları ile onlarla yaptığı savaşta onları hapsetmiş ve dünyayı Fade’in büyüsünden ayıran bir perde yaratmış. Ancak şimdi de dünyayı yok etmek istiyormuş. Varric de onun bu amacını sadece kendilerinin engelleyebileceğinden söz ediyor.

BioWare stüdyosu, geliştirilme aşamasında büyük bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ve başından sonuna kadar oynanabilir olduğunu müjdelemişti. Bunun yanı sıra, zaman içerisinde gelen raporlar ile yeni oyunun 2023 yılının sonlarına doğru çıkacağı ve PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacağına işaret etmişti.

Exit mobile version