Doom Eternal Türkçe Platin Kupa Rehberi!

Platin kupaya giden en hızlı yol Turuncu Levye'den geçiyor.

Platin kupa rehberimizin ilk durağı Doom Eternal! Toplam 34 kupaya sahip olan Eternal, kısa ama oldukça eğlenceli bir listeye sahip. Peki kullanıcılar platin kupayı elde etmek için neler yapmalılar? Oldukça basit: Hikayeyi bitir ve tüm toplanabilir ögeleri bul!

Kupa Zorluk Derecesi: 3.5/10

Platinlemek İçin Ortalama Süre: 25-35 saat

Toplam Kupa Sayısı: 34 (1, 4, 12, 17)

Offline Kupalar: 27 (4, 10, 13)

Online Kupalar: 7 (1, 2, 4)


İlginizi Çekebilir: Doom Eternal İnceleme!


Adım 1: Hikayeyi baştan sonra herhangi bir zorluk derecesinde oynayın ve tüm toplanabilirleri bulun.

Öncelikle Doom Eternal’ın hikaye modunu herhangi bir zorlukta oynamanız gerekmekte. Ekstra Yaşam Modunu en başından seçmemenizi öneririz. Peki neden? İlk olarak, Ekstra Yaşam Modunda görev seçimi maalesef yok. Bu nedenle toplanabilirleri ve bazı kupaları kaçırmanızı istemeyiz.

Doom Eternal Türkçe Platin Kupa Rehberi

İkincisi, Ekstra Yaşam Modunda sizlere kolaylık tanıyan hile kodlarını kullanamazsınız. Bu da “Master of Fasting” kupasını gözden çıkarmak anlamına geliyor. Bu nedenle, Ekstra Yaşam Modunda başlamak açıkçası pek mantıklı değil, sadece işleri daha zor hale getirecek ve her iki şekilde de ikinci kez oyunu baştan oynamayacaksınız.

Hangi zorluğu seçtiğiniz önemli değil. Oyunu “I’m Too Young To Die” modunda başlatabilirsiniz. Oyun boyunca tüm toplanabilirleri aldığınızdan emin olun. Tüm toplanabilirler haritada “?” İle işaretlenmiş durumda. İşleri kolaylaştırmak adına Praetor Suit Exploration yeteneğini satın almayı unutmayın. Bu yetenek haritada yer alan tüm toplanabilirlerin yerini göstermekte.

Adım 2: Ekstra Yaşam Modunu “I’m Too Young To Die” zorluk derecesinde bitirin.

Ekstra Yaşam bir Permadeath Modudur. Bununla birlikte, en kolay zorlukta modu oynayabilirsiniz ve oyun boyunca birçok sağlık paketleri sizleri bekliyor olacak. Bu yüzden endişelenmenize gerek. Ayrıca, Slayer Gates’i (en zor karşılaşmalar) atlayabilirsiniz, çünkü onları ilk oynamanızda zaten toplanabilirler için yapmış olacaksınız.

Doom Eternal Türkçe Platin Kupa Rehberi

Eğer canınız düşükse, PS4 Ayarları> Uygulama Kayıtlı Veri Yönetimi> USB / PS+’a Kopyala seçeneğine giderek oyununuzu manuel olarak kaydedin. Güvende olmak için her görevden sonra yeni kayıt dosyası oluşturun. Herhangi bir nedenle canınız tükenirse, kaydı geri alabilirsiniz.

Adım 3: Online (BattleMode)

Doom Eternal toplamda 4 online kupaya sahip. Neyse ki, bu kupaların 5’i özel maçlarda hızlıca aradan çıkarılabilir. Ancak 3 oyuncunun da yeterli seviyede oyuna hakim olması gerekmekte. Her iki durumda da bu kupalar o kadar da zor değil. Sadece biraz zaman alan görevler mevcut. Örnek: 25 maç oynamak ve 200 öldürme elde etmek.

Kupa bilgileri ve detayları Powerpyx sitesinden alınmıştır. 

Doom Eternal Türkçe Kupa Açıklamaları

Tüm toplanabilirler için aşağıdaki videolardan yardım alabilirsiniz.

Mission 1: Hell on Earth
Hub Area: Fortress of Doom
Mission 2: Exultia
Mission 3: Cultist Base
Mission 4: Doom Hunter Base
Mission 5: Super Gore Nest
Mission 6: Arc Complex
Mission 7: Mars Core
Mission 8: Sentinel Prime
Mission 9: Taras Nabad
Mission 10: Nekravol
Mission 11: Nekravol – Part II
Mission 12: Urdak
Mission 13: Final Sin


İlginizi Çekebilir: Doom Eternal İlk 6 Saat Bizlere Neler Sunuyor?


Peki ya siz Doom Eternal Türkçe platin kupa rehberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Rehberlerimizin devamını görmek ister misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version