Doom Eternal Sistem Gereksinimleri

Doom serisinin son oyunu Doom Eternal için sistem gereksinimleri bilgileri ortaya çıktı gibi gibi...

Doom Eternal, 2020 yılı içerisinde çıkması beklenen ve Bethesda Softworks tarafından geliştirilmeye devam edilen, birinci kişi bakış açısı ile oynadığımız bir nişancı oyunu. Uzun yıllardır piyasaya sürülmeye devam edilen Doom serisinin son oyunu DOOM Eternal sistem gereksinimleri ise gün yüzüne çıkmaya başladı.


İlginizi Çekebilir: Doom Eternal İncelemesi


İlk olarak 10 Aralık 1993 yılında piyasaya sürülen Doom serisi, FPS dünyasını baştan aşağıya değiştirmeyi başarmıştı. 1993’ten bu yana belirli aralıklarla oyuncuların gönlünü fethetmeyi başaran Doom serisi, kısa bir süre önce tekrar canlanırken, Bethesda hayat verdiği seriye DOOM Eternal ile devam etme kararı almıştı.

20 Mart 2020 itibarıyla PC, PS4, Xbox One ve Google Stadia platformlarında oynanabileceği dile getirilen oyunu bilgisayar üzerinde çalıştırabilmek için gereken minimum ve önerilen sistem gereksinimleri ise yavaş yavaş öğrenilmeye başlandı.

Doom Eternal Sistem Gereksinimleri

Hemen aşağıda Doom Eternal oynamak için ihtiyaç duyduğunuz tüm bileşenlerin bir listesini bulabilirsiniz. Gördüğünüz üzere Doom Eternal oynamak için çok da güçlü bir oyuncu bilgisayarına ihtiyacınız yok.

Doom Eternal Xbox Game Pass

Doom Eternal Minimum sistem gereksinimleri

Doom Eternal Önerilen Sistem Gereksinimleri


DOOM Eternal İndir


Doom Eternal Konusu

2016 yılında piyasaya sürülen Doom oyununda, Mars’taki Union Aerospace Corpotaion’a ait bir araştırma tesisinde, kanser sebebiyle orijinal beynini Android’e aktaran Dr. Samuel Hayden’ı yönetiyorduk.

Mars’taki tesiste bilim insanları, Dünya’daki enerji krizini çözebilmek adına iblislerin yaşadığı Cehennem’den enerji çekmeye çalıştıkları Argent Tower üzerinde çalışıyorlardı.

Kulede yaşanan sıkıntı sonrasında ortaya çıkan bir kapı bütün araştırmayı bitirdiği gibi araştırma tesisisin iblislerle dolmasına da yol açmıştı. Hayden ise Cehennem’e birkaç sefer düzenleyerek, araştırma tesisini iblislerden kurtarmaya çalışıyor ve biz de onun bu çabasına yardım ediyorduk. Doom Eternal’de ise 2016’da yayınlanan Doom’dan sonra yaşanan olayların anlatılacağı dile getirilmişti.

Exit mobile version