Doom Eternal İçin Özel Türkiye Fiyatlandırması!

Türk Doom severler yaşadı.

id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayıncılığı yapılan Doom Eternal ‘ın Steam fiyatı kalıcı olarak düşürüldü. Peki fiyat indirimi sadece Türkiye pazarı için mi geçerli? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Doom Eternal PC Sistem Gereksinimleri!


Doom Eternal Türkiye Fiyatı Düşürüldü

id Software tarafından geliştirilen Doom Eternal’ın Steam fiyatı düşürüldü. 349 TL’den ön siparişe açılan oyuna şu an oyuncular 199 TL’den ulaşabilmekte. Deluxe sürümünün fiyatı ise 299 TL’ye indirilmiş durumda. Peki bu fiyat düşüşü sadece Türkiye pazarı için mi geçerli?

Yurt dışı fiyatlandırmalarına göz attığımız zaman oyunun hala 59$ fiyat etiketine sahip olduğu görülmekte. Kısacası yapılan indirimin TR pazarı için özel olduğu anlamını çıkarabiliriz buradan. Henüz PlayStation Store ve Xbox Store’da bir değişiklik olmadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz.

Doom Eternal İçin Özel Türkiye Fiyatlandırması!

Geçtiğimiz günlerde Resident Evil 2 Remake ve Devil May Cry 5’in de Steam üzerindeki fiyatları kalıcı olarak 399 TL’den 179 TL’ye düşürülmüştü. Aynı durum bu platformlar için de geçerli olacak mı hep beraber bekleyip göreceğiz.

Büyük bir heyecanla beklenen yapım, 2016’da yayınlanan oyunun devamı niteliğinde olacak. Doom Eternal’da Doom Slayer’ın Dünya’ya nasıl geri döndüğüne tanıklık edeceğiz. Dünya’yı tamamıyla ele geçiren iblislere karşı vereceğimiz mücadele paylaşılan videolardan gördüğümüz kadarıyla bambaşka bir boyut kazanacak.

Doom Eternal 20 Mart 2020’de PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.


Peki ya siz fiyat indirimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version