DOOM’un 30. Yıldönümüne Özel Hediye Veriliyor

Özel animasyonlu profil resmi ve çerçeve!

İlk DOOM oyununun çıkışının üzerinden otuz yıl geçti. Bethesda Softworks ise bir kutlama yapmak amacıyla Steam ile iş birliğine gitti ve DOOM’un 30. yıldönümüne özel hediye dağıtılıyor. Yapmanız gereken şey ise son derece basit. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 2024 Yılı Steam İndirimleri Tarihleri Açıklanıyor


id Software tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan DOOM, 1993 yılının Aralık ayında satışa sunulmuştu. Doomguy olarak bilinen karakterin rolüne büründüğümüz oyunun hikayesi, Mars gezegeninin uydularında başlıyor ve cehennemde bitiyordu. Bu süreçte de zorlu düşmanlar ile mücadeleye giriyorduk.

DOOM’un 30. Yıldönümüne Özel Hediye Fırsatını Kaçırmayın

Zaman içerisinde devam oyunları da çıkan seri, 2016 yılındaki DOOM ile sil baştan alınmıştı. Bu ay ise otuzuncu yıldönümü kutlanıyor ve Bethesda Softworks, DOOM’un 30. yıldönümüne özel olarak oyunculara animasyonlu profil resmi ve çerçeve dağıtmaya başladı.

Orijinal DOOM Işın İzleme Modu Etkileyici Görünüyor

Peki bu hediyeleri nasıl alacaksınız? Halihazırda Steam üzerinden geliştiriciler tarafından bir etkinlik düzenleniyor ve kıdemli topluluk yöneticisi Joshua Boyle, oyun yönetmeni Hugo Martin ve baş yapımcı Marty Stratton, canlı yayında sohbet ediyorlar. Öncelikle Steam hesabınıza giriş yapıp, sonrasında da bu yayını en az on dakika boyunca izlemeniz durumunda animasyonlu profil resmi ve çerçeve hediyesini kazanmış olacaksınız.

Exit mobile version