DOOM 3: VR Edition Çıktı!

Stres dozu köklenmiş bir VR deneyimine mi ihtiyacınız var?

DOOM 3 VR Edition Çıktı

DOOM 3: VR Edition bugün itibarıyla PlayStation VR için çıktı. id Software’le işbirliği içindeki Archiact tarafından geliştirilen DOOM 3: VR Edition, aksiyon-korku türündeki nişancı oyununu stres dozu köklenmiş bir VR deneyimine dönüştürüyor. DOOM 3: VR Edition çıktı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Doom Eternal İnceleme


DOOM 3: VR Edition Neler Sunuyor? 

DOOM 3: VR Edition bugün itibarıyla PlayStation VR için çıktı. DOOM 3 ve Resurrection of Evil ile The Lost Mission genişletmelerini içeren DOOM 3: VR Edition, id Software’in klasik nişancı oyununu PSVR teknolojisi için uyarlıyor.

15 saati aşan nefes kesen aksiyon süresince yeni doku ve ses efektleri ile UAC’nin korkutucu deneylerinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarın. Cephanelikteki simgeleşmiş silahları kuşanın ve korkutucu ortamlardaki şeytani yaratıklarla savaşın. Sanal gerçeklik (VR) geliştirmeleri sayesinde dehşete hiç olmadığı kadar yakından hissedebileceğiz.

Kafa takibi ile köşelerden bakabilir, el feneri takılı silahlarınızla vuruşlarınızı açılandırabilirsiniz. 180 derece hızlı dönüş işlevselliği ile sinsi iblisleri iş üstünde yakalayabilir ve bileğe takılı görüntüleme ile can, zırh ve cephane bilgilerinizi takip edebilirsiniz.

Hedef Kontrol Cihazı desteği ile güçlü iblis öldürme silahlarınızı kendi ellerinizde taşıyın. Hedef Kontrol Cihazı’nın isabetliliğini kullanarak mükemmel kafa vuruşları yapın, kolayca köşeleri kontrol edin veya siper alırken körlemesine atışlar yapın ve parmağınızı tetikten çekmeden saldırılardan kaçın.

Oyunun çıkış fragmanına yukarıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Daha fazla DOOM VR deneyimine ihtiyacınız varsa DOOM VFR’da ilginizi çekebilir. Kendinizi Mars’taki UAC tesisinin ve Cehennemin derinliklerinde bulacak, yoğun aksiyon ve zorlu akıl oyunlarında yeteneklerini sınayacaksınız. İblis istilasına karşı savaşmak üzere UAC tarafından aktive edilmiş bir sibernetik hayatta kalan olarak, Mars tesisinde düzeni sağlıyor ve muhtemel bir felaketi önlüyoruz.

Mars’taki UAC araştırma tesisinin iblis istilasına uğramasının hemen ardından hayatta kaldığı bilinen son insan biziz, ama ölüm her zaman olduğu gibi ensemizde. Peki ya amacımız? Operasyonel istikrarı tekrar sağlamak, ve mümkün olan her yol ve yöntemi kullanarak iblis istilasına karşı koymak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version