DLSS Destekli Oyunlar ve Uygulamalar Listesi Genişliyor

Üç yeni oyun daha listeye eklendi!

Ekran kartı üreticisi, yaptığı duyuru ile yeni GeForce Game Ready sürücüsünü yayınladı. Bunun sonucunda Bleak Faith: Forsaken, Romancelvania ve Sherlock Holmes The Awakened da DLSS 2 desteği kazanmış iken, DLSS destekli oyunlar ve uygulamalar da artmaya devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisine Nisan’da 23 Oyun Eklenecek


DLSS Destekli Oyunlar ve Uygulamalar 290’ı Buldu!

NVIDIA’nın devrim niteliğindeki DLSS teknolojisi an itibariyle Bleak Faith: Forsaken, Romancelvania, ve Sherlock Holmes The Awakened dahil olmak üzere 290 oyun ve uygulamayı destekliyor. NVIDA ayrıca bu hafta yeni Game Ready sürücüsünü piyasaya sürüyor!

1681820992_NVIDIA_DLSS_RTX_Games_April_18_2023

Yayınlanan her yeni sürücüsüyle, oyunculara GeForce RTX ekran kartlarında, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda mümkün olan en iyi deneyimi sağlayan Game Ready optimizasyonları, çeşitli geliştirmeler ve daha da fazlasını içeriyor. Ek olarak, yeni sürücü 5 yeni G-SYNC uyumlu oyun monitörünü destekliyor.

DLSS Sektör Standartları Belirlemeye Devam Ediyor

Geçen hafta NVIDIA, önizlemesinde yer alan devrim niteliğindeki oyun grafiklerinin hemen ardından “orta sınıf GPU’ların yeni kralı” olarak adlandırılan GeForce RTX 4070’i piyasaya sürdüğünü duyurmuştu.

NVIDIA DLSS destekli oyun ve uygulamaların sayısı artırmak için sürekli çalışıyor. Bu hafta DLSS desteği alan oyunlarla birlikte bu sayı 290’a ulaşıyor.

Game Ready’de Dahası Var!

Aşağıdakiler için Sıfırıncı Gün Optimizasyonları:

5 yeni G-SYNC Uyumlu oyunda destek:

Exit mobile version