Discord’un Paylaştığı Ganimet Kutuları Videosu, Youtube Rekoru Kırdı

Sadece 1 Nisan şakasıydı...

Discord'un Paylaştığı Ganimet Kutuları Videosu, Youtube Rekoru Kırdı

Discord‘un paylaştığı Ganimet Kutuları videosu, GTA 6 fragmanını geride bıraktı. Peki güncel rakam ne oldu? İşte tüm detaylar bu haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Discord Uygulamasına Reklamlar Eklenecek


Bildiğiniz gibi son dönemde Youtube üzerindeki izlenme rekorları denince, akla ilk gelenlerden bir tanesi elbette GTA 6. MrBeast tarafından geçtiğimiz sene yayınlanan ve 60 milyon izlenme ile rekor kıran videoyu yirmi dört saat içerisinde geride bırakan ilk fragman, sonraki zaman zarfında rekorları da altüst etmeye devam etmişti.

Discord’un Paylaştığı Ganimet Kutuları Videosu Rekor İzlenmeye Ulaştı

Şimdi ise Youtube tarihinin rekoru Discord tarafından 1 Nisan 2024 tarihinde paylaşılan yeni video ile kırıldı. Hem de ne kırılmak. Hem bireysel kullanıcıların, hem oyuncuların ve hem de şirketlerin tercih ettiği uygulama, mevcut olarak hatırı sayılır derecede kullanıcıya ulaşmış durumda ve Pazartesi günü yayınlanmış olan video da bunun etkisini göstermiş oldu.

Kullanıcılar, Ganimet Kutuları özelliği ile karşılandılar. Kullanılabilir gibi görünen, ama sadece 1 Nisan şakasından ibaret olan bu özelliğin kullanıcıların karşısına çıkartılması ile eş zamanlı olarak Youtube üzerinden de bir duyuru videosu yayınlandı. Ne var ki Ganimet Kutuları özelliği platformda kullanılabilir durumda değil.

Sadece 18 nsaniye uzunluğunda olan bu video, 24 saat içerisinde 1 milyardan fazla görüntülemeye ulaşarak tüm zamanların en fazla görüntülenme rekorunu kırmış oldu. Biz bu haberi yazar iken, güncel rakam ise 1.407.643.634’tü. Bu denli yüksek rakamlara ulaşılması, elbette Discord’un popülerliğini de artırabilir.

Exit mobile version