Discord Nitro Türk Lirası Üzerinden Satılmaya Başlandı

Discord Nitro yerel fiyatlandırma seçeneği ile Türk kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

discord-nitro-türk-lirası

Discord Nitro Türk Lirası üzerinden satılmaya başlandı. Yerel fiyatlandırma modeline geçen premium abonelik servisi, artık daha ucuza alınabiliyor. Yeni model sonrasında aylık 26.99TL ödeyerek, Nitro sahibi olunabilecek.

Oyuncuların değişilmez adreslerinden Discord, bir süre önce Nitro ismini verdiği servisini tanıtmıştı. Sesli iletişim programını kullananlar, Nitro ile birlikte bir takım ekstra özellikler kullanabilir hale geliyorlar.

Aylık abonelik başlatanların kullanabileceği özellikler ise şöyle sıralanıyor: Daha iyi emojiler, kişisel profil, sunucu destekleme, destek gösterme, büyük dosya upload’u, HD video paylaşma.

İletişim kurma ve sevdiğiniz kanalları destekleme adına kullanılabilen Nitro, daha önce 9.99USD fiyat ile satılıyordu. Bugün yapılan açıklama ile Türkiye için yerel fiyatlandırma geldi.

Discord Nitro Türk Lirası Abonelik Ücreti Ne Kadar?

Yerel fiyatlandırma gelmeden önce Nitro’nun abonelik ücreti, aylık 9.99 dolar olarak belirlenmişti. Bu da günümüz kurundan aylık 85 lira gibi bir fiyata tekabül ediyordu. Aslına bakarsanız çok da önemli değişiklikler sunmayan Nitro aboneliği için 85 lira oldukça önemli bir miktardı.

Bazı bölgeler için yüksek fiyatlandırmanın farkına varan Discord, yerel fiyatlandırmaya geçti. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile abonelik servisinin yeni fiyatları duyuruldu.

Şirket yerel fiyatlandırmanın şimdilik Brezilya, Türkiye ve Polonya için geçerli olacağını söylüyor. Yapılan değişiklik sonrasında ise aylık ödeme bir hayli düşüyor. Daha önce 85 lira sevilerinde olan fiyat böylece 27 lira seviyelerine düşmüş oluyor. Ayrıca yıllık abonelikte ise sadece 10 aylık ödeme yaparak, 270 lira ödeyebiliyorsunuz.


İlginizi Çekebilir: Discord Nasıl Kullanılır? 


Nitro üyeliğinin yanı sıra diğer üyelik modelleri de yerel fiyatlandırmaya yönleniyor. Nitro Classic üyeliği 13,49 liraya kadar düşüyor. Yine klasik abonelikte de yıllık 10 aylık ödeme şansı sunuluyor.

Server Boosting ise aylık 41,99TL’ye kadar iniyor. Yine diğer abonelik ücretlerinde olduğu gibi server boosting’te de 12 aylık üyelikte indirim var.

Kısa süre önce duyurulan değişiklikler sonrasında henüz yerel fiyatlar resmi siteye yansımadı. Yakın zaman sonra resmi internet sitesinde gösterilen fiyatların da düşürülmesi bekleniyor.

Exit mobile version