Directive 8020, Supermassive’in Yeni Oyunu Olacak

Bir uzay temalı korku oyunu daha geliyor...

Yeni Supermassive Games Oyunu Directive 8020 de Ortaya Çıktı

Yeni Supermassive Games oyunu Directive 8020, ilk tanıtım fragmanı ile karşımıza çıktı. The Dark Pictures Anthology serisi, yeni sezonu ile tam gaz devam ediyor, sevgili Turuncu Levye takipçileri. Peki fragmanda neler görünüyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Devil In Me Karakter Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


Supermassive Games, The Quarry sonrasında, ilk The Dark Pictures Anthology sezonunun kapanış perdesi olan The Devil in Me ile yarın karşımıza çıkacak. Hem dijital hem de kutulu olarak oyuncular ile buluşacak olan oyun sonrasında, ikinci sezonun geleceğinin de işareti epey önceden işareti verilmişti aslında. Öyle ki, Şubat ayı içerisinde ortaya çıkan beş yeni marka tescili ile sıradaki oyunların isimlerini de öğrenmiştik. Zaten The Dark Pictures Anthology için en az sekiz oyunun planlandığı, 2018 yılında bizzat geliştirici tarafından belirtilmişti.

Yeni Supermassive Games Oyunu Directive 8020 Geliyor

İngiliz stüdyo, her bir sonraki oyunun tanıtımını mevcut oyunun bitişinde gerçekleştiriyor. Bu bağlamda da Directive 8020 ile ilgili ilk tanıtım fragmanı da ortaya çıktı.

Henüz Supermassive Games ayrı bir tanıtım yapmadığı için, çıkış tarihi ve platformları belli değil. Ancak fragmana baktığımız zaman, uzay temalı bir korku oyunu bizi bekliyor. Gerçekleştirilen konuşmalara göre, hikayenin merkezinde insanlık için yeni bir ev arayışı var. Muhtemelen fonda gördüğümüz gezegen olan Tau Ceti f’e yaklaşmadan önce, ön keşif gemisi Cassiopeia ile Charybdis kılavuzu ile buluşma sonrasında geminin gövdesinin fazla büyük ölmeyen bir hasar aldığı ama teknisyenlerin tamir için uğraştığı söyleniyor. Ne var ki kısa bir süre sonra, mürettebattan Simms ile ilgili birtakım garipliklerin yaşanmaya başladığını görüyoruz. Sonraki kısımda bir sonraki yayının gezegenden yapılacağı söyleniyor.

Bakalım bu yeni oyunda bizleri neler bekleyecek? Muhtemelen resmi duyuru için çok fazla bir zaman beklemeyebiliriz. Elbette bunu zaman ve Nordisk Games ile Supermassive Games tarafından yapılan planlama gösterecek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version