Dijital Xbox Series X Modeli Planlanıyormuş

Series S kendisini eksik hissetmesin...

Disk Sürücüsüz Xbox Series X Modeli Planlanıyormuş

Görünüşe göre Microsoft, aynı Sony şirketinin PlayStation 5 ile yaptığının bir benzerini yapma yolunda. Bir söylentiye göre, dijital Xbox Series X modeli geliştiriliyormuş. Ayrıca 2025 yılında, konsoldan ayrı yeni bir donanım da görebilirmişiz.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ağustos 2023 Oyunları Açıklandı


Xbox Series, bildiğiniz gibi S ve X olmak üzere iki model olarak satışa sunulmuştu. Her ne kadar Microsoft tarafından aynı Sony gibi bir ara nesil konsol bekleniyorduysa da, geçtiğimiz haftalarda yapılan bir açıklama ile Xbox Series X modelinin esasen ara nesil konsol olduğu ortaya çıkmıştı.

Dijital Xbox Series X Mi Geliyor?

Görünüşe göre Amerika menşeli şirket, gelişmiş model için bir farklı bir versiyon hazırlığı yapıyor. Xbox Era Podcast yayını sırasında konuşan Shpeshal Nick, aynı Xbox Series S gibi disk sürücüsüz bir Series X görebileceğimizi dile getirdi.

Şimdilik Microsoft konuya ilişkin herhangi bir imada bulunmadığı için, söylenti olarak bir kenarda tutmak en sağlıklısı. Ancak kullanıcılar için fiyat etiketi olarak daha ucuz olması ile daha çok tercih edilebilir bir konsol olabilir. Elbette ucuzluğunun yanı sıra, daha hafif olması da muhtemel tabii ki.

Disk sürücüsüz Xbox Series X modeli dışında, Microsoft şirketinin 2025 yılı içerisinde başka bir donanım ile karşımıza çıkması bekleniyor. Şu an için bu donanım hakkında bir şey söylenmiyor. Ancak görünüşe göre daha güçlü bir Xbox modeli olmayacak. Çünkü, AMD ile ilgili sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan kullanıcılar tarafından yeni bir APU modeli üzerinde çalışılmıyormuş. Yani bambaşka bir donanım ile karşılaşmamız büyük ölçüde ihtimal dahilinde. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version