Diablo Immortal Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Açık beta kaydınızı yaptırmayı unutmayın!

Diablo Immortal Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Bu hafta içerisinde Blizzard Entertainment tarafından yapılan canlı yayın sırasında, mobil oyunun PC versiyonu da duyurulmuştu. Bizleri sevindiren sürpriz duyurunun ardından, Diablo Immortal sistem gereksinimleri de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Vicarious Visions Blizzard Entertainment ile Birleşti


2018 yılında sadece Android ve iOS tabanlı cihazlar için duyurulmuş olan oyun, 2 Haziran 2022 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Aynı gün içerisinde de PC platformunda açık beta testi başlayacak.

Diablo Immortal Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Buradan kaydınızı yaptırabileceğiniz oyunun açıklanan sistem gereksinimlerine göre, bilgisayarınızın en aşağı Intel Core i3 veya AMD FX 8100 işlemcili, NVIDIA GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 6850 veya Intel HD Graphics 530 ekran kartlı ve 4 GB bellekli olması gerekiyor.

Diablo Immortal için açıklanan sistem gereksinimlerinin tüm detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Diablo Immortal Hakkında

Diablo Immortal, aralarından seçim yapabileceğiniz Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromencer ve Wizard olmak üzere altı farklı sınıf içerecek. Deckard Cain dahil tanıdık karakterleri de görebileceğimiz hikayesi Diablo II ve Diablo III arasında geçecek olan oyunda, hem sekiz farklı bölgeye hem de Westmarch şehrine doğru yolculuk yapacağız. Hedefimiz ise yozlaşmış Dünyataşı parçalarını, kötü planları uğruna kullanmak isteyen cehennem ordularından önce toplamak olacak.

Oyunda topluluk tabanlı PvP sisteminin yanı sıra seri için yeni bir sosyal deneyim de sunulacak. Diğer oyuncular ile devasa bir dünyayı paylaşacak, sekiz oyuncuya kadar Warband kurabilecek ve sonrasında da grup meydan okumalarının üstesinden gelmeye çalışabileceksiniz. Buna ek olarak, yüz elli oyuncuya kadar destek sunan klanlara katılabilecek ve klan başarımları kazanabileceksiniz.

Cycle of Strife ise oyuncuları, sunucudaki en üst seviye oyuncunu Immortals lideri olabilmek için Eternal Crown kazanabilecekleri bir mücadelenin içine sokacak. Lider olmanız durumunda ise, bire karşı otuz gibi bir dizi modlar kapsamında saltanatınızı korumaya çalışacağınız başka bir zorluklar silsilesi sizi bekleyecek.

Exit mobile version