Diablo Immortal Çıkış Tarihi Güzel Bir Sürprizle Açıklandı

Haziran ayında büyük macera başlıyor!

Diablo Immortal Çıkış Tarihi Güzel Bir Sürprizle Açıklandı

Halihazırda geliştirilme aşamasında olan tek Diablo oyunu, Diablo IV değil. Yaklaşık dört yıl önce duyurulmuş olan bir mobil oyunu da sabırsızlıkla bekleniyor. Bugün Blizzard Entertainment tarafından yapılan açıklama ile Diablo Immortal çıkış tarihi nihayet açıklandı. Beraberinde PC için de gelecek olması hoş bir sürpriz oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Vicarious Visions Blizzard Entertainment ile Birleşti


Diablo serisinin mobil cihazlardaki temsilcisi olacak Diablo: Immortal, 2018 yılının sonlarına doğru duyurulmuştu. Android ve iOS cihazları için geliştirilmekte olduğu söylenen oyun, duyurusu öncesinde Blizzard Entertainment kaynaklı oluşan yanlış bir algıdan dolayı ilk etapta yoğun eleştiriler almış. Ancak sonrasında bu hava yumuşamıştı.

Hatırlayacağınız üzere Ekim 2021 – Ocak 2022 arasında üç aylık bir kapalı beta testi düzenlenmişti. Oyuncular tarafından yapılan geri dönüşler ışığında sayısız geliştirme ve iyileştirmelerin yanı sıra, Necromencer sınıfı, PvE, PvP ve Cycle of Strife gibi yeni modlar, savaş bileti, oyun içi satın alım ve kontrolcü desteği dahil birçok yenilik getirilmişti.

Diablo Immortal Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yakın bir zaman önce yeni bir duyuru yapmış olan Blizzard Entertainment, mobil oyunun 2 Haziran 2022 tarihinde Android ve iOS tabanlı cihazlar için çoğu bölgede çıkmasının yanı sıra aynı gün içerisinde PC için de açık beta testine gireceğini müjdeledi. İlk günden çapraz platform ve çapraz aşama kaydetme desteğinin de sunulacak olmasıyla, bir platformdaki seansınızı bitirdikten sonra diğerinden devam edebileceksiniz.

Buradan ön-kayıt yaptırabileceğiniz Diablo Immortal oyununda, aralarından seçim yapabileceğiniz Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromencer ve Wizard olmak üzere altı farklı sınıf ve var. Hikayesi Diablo II ve Diablo III arasında ve sekiz farklı bölge boyunca geçecek iken, Deckard Cain gibi tanıdık karakterleri de görebileceğiz.

Söylenene göre Diablo Immortal, topluluk tabanlı PvP sisteminin yanı sıra seri için yeni bir sosyal deneyim sunacak. Diğer oyuncular ile devasa bir dünyayı paylaşacak, sekiz oyuncuya kadar Warband kurabilecek ve sonrasında da grup meydan okumalarının üstesinden gelmeye çalışabileceksiniz. Buna ek olarak, yüz elli oyuncuya kadar destek sunan klanlara katılabilecek ve klan başarımları kazanabileceksiniz.

Cycle of Strife ise oyuncuları, sunucudaki en üst seviye oyuncunu Immortals lideri olabilmek için Eternal Crown kazanabilecekleri bir mücadelenin içine sokacak. Lider olmanız durumunda ise, bire karşı otuz gibi bir dizi modlar kapsamında saltanatınızı korumaya çalışacağınız başka bir zorluklar silsilesi sizi bekleyecek.

Duyuruya özel olarak yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version