Diablo 4 Türkiye Fiyatları Zamlandı!

World of Warcraft abonelik fiyatları da artacak!

Diablo serisinin yeni ana oyunu olan Diablo 4, bugün itibarıyla standart sürümü satın almış olan oyuncular için de erişime açıldı. Ne var ki beraberinde, aslında çok da sürpriz olmayacak gelişmeler ile geldi. Hem Diablo 4 Türkiye fiyatları zamlandı, hem de World of Warcraft aylık abonelik ücretleri önümüzdeki ay içerisinde yükselecek.


İlginizi Çekebilir: Diablo IV İnceleme


Bildiğiniz gibi belli başlı yayıncılar, duyurdukları yeni oyunları ön-siparişe açtıkları zaman özel bir fiyat belirliyorlar. Belirli bir tarihe kadar geçerli olan bu fırsatın bitiminde, ki çoğunlukla çıkış gününe kadar geçerli olur iken bazen çıkışından birkaç gün sonrasına kadar da sarkabiliyor, büyük bir sıçrayış yaşanabiliyor. Gerçi bazen ön-sipariş sürecinde de zamlanmalar görebiliyoruz, ki bu da yayıncı tarafından belirlenmiş olan yanlış fiyatlandırmalardan kaynaklanabiliyor. Diablo 4 ise ilk kısma dahil oldu ve bugün itibarıyla oyunun ülkemizdeki fiyatı da zamlandı. Eğer ön-sipariş aşamasında alamamışsanız, daha da bir geçmiş olsun.

Diablo 4 Türkiye Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Bugün itibarıyla geçerli olan fiyatlara göre önceden 1.199 TL olan standart sürüm artık 1.419 TL, 1.539 TL olan Deluxe sürümü artık 1.829 TL ve 1.699 TL olan Ultimate sürümü de artık 2.021 TL oldu.

Draenei_Paladin_in_WoW_Battle_for_Azeroth_02_tga_jpgcopy-1200x750

World of Warcraft Abonelik Fiyatları da Artacak

Diğer yandan World of Warcraft abonelikleri de 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü TSİ 00:00 itibarıyla yeni fiyatlandırmalara geçilecek. Öyle ki aylık abonelik ücreti 149 TL’den 199’ye, üç aylık abonelik 399 TL’den 549 TL’ye  ve altı aylık abonelik de 599 TL’den 819 TL’ye yükselecek. Diğer bir deyişle, belirtilen tarih öncesinde aboneliklerinizi yenilemeyi ihmal etmeyin.

Exit mobile version