Diablo 4 Steam’de de Satışa Sunuldu

Beklenen gün geldi!

Diablo 4 Steam'de de Satışa Sunuldu

Bu ayın başlarında yapılan sürpriz duyurunun ardından, Diablo 4 Steam’de de satışa sunuldu. Ne var ki fiyatlar açısından pek de yüz güldüren bir tablo yok. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 1.2.0 Güncellemesi ile İlgili Detaylar Paylaşıldı


Bildiğiniz gibi Overwatch 2 ile Blizzard Entertainment oyunları Steam mağazasına da gelmeye başlamıştı. Bir sonraki oyunun hangisi olacağını merak ediyorduk ki, sürpriz bir duyuru ile Diablo 4 Steam’de de satışa sunulacak dendi. O beklenen gün de sonunda geldi ve Kan Sezonu’nun başlaması ile serinin son oyunu artık Valve mağazasında da satın alınabiliyor.

Lilith Sizi Bekliyor: Diablo 4 Steam’de de Yerini Aldı!

Fiyat konusuna gelirsek, aslında pek de bir bir sürpriz beklemiyorduk. Battle.net mağazasındakiler ile aşağı yukarı benzer bir seviyede olacağı tahmin ediliyordu. Nitekim öyle de oldu diyebiliriz. Her bir sürüm için 24 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek ayrı ayrı % 25 oranında bir indirim söz konusu. Bu bağlamda, standart sürüm 1296.75 TL iken Digital Deluxe 1664.25 TL ve Ultimate de 1844.25 TL.

Standart sürüm içeriğinde Diablo III’te Inarius Kanatları ve Inarius Murloc Evcil Hayvanı ve World of Warcraft’ta Öfke Bileşimi Bineği bulunacak. Digital Deluxe sürümde standart sürüm içeriklerine ek olarak Cazibe Bineği, Cehennemden Doğum Kabuk Binek Zırhı ve Preimum Sezonluk Savaş Bileti Kuponu ile geliyor. Ultimate sürüm ise Digital Deluxe sürüm içeriğine ek olarak Yaratıcının Kanatları İfadesi ve 20 Kademe Atlama ve görünüm ile Hızlandırılmış Savaş Bileti Kuponu bulunuyor.

Oyunun Steam versiyonuna sahip olan oyuncuların yine de bir Battle.net hesaplarının olması gerekecek iken, Battle.net ve PlayStation ve Xbox konsolları ile çapraz platform desteği de olacak. Bununla birlikte başarım desteğinin de olduğunu söyleyelim. Ne var ki koleksiyon kartı düşürebilmek mümkün olmayacak.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version