Diablo 4 Steam Mağazasına da Geliyor!

Lilith hanım, buyurun Steam'e...

Diablo 4 Steam Mağazasına da Geliyor!

Blizzard Entertainment büyük bir sürpriz duyuru yaptı ve Diablo 4 Steam tarihini açıkladı. Hem de bu ay içerisinde geliyor. Şimdiden istek listenize alabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CMA Activision Blizzard Alımı İçin Şartlı Onay Verdi


Blizzard’dan Gecenin Sürprizi: Diablo 4 Steam Yolcusu Oldu!

Bildiğiniz gibi Blizzard Entertainment, yayıncısı olduğu oyunları Steam mağazasına da getirme kararı almıştı ve ilk adımı da Overwatch 2 ile atmıştı. Her ne kadar Diablo 2: Resurrected, Diablo 4 ve World of Warcraft için umutlar büyük olsa da, kısa zamanda gelmeyeceği tahmin ediliyordu. Ne var ki Amerika menşeli şirket bize hoş bir sürpriz yaptı. Diablo 4 Steam mağazasına da gelecek sıradaki Blizzard Entertainment oyunu olacak.

Resmi duyuruya göre, 17 Ekim 2023 Salı günü yayınlanacak olan oyunu şimdiden istek listenize alabiliyorsunuz. Fiyat konusunda herhangi bir bilgi olmasa da, Battle.net ile eş değer seviyede olacağını tahmin ediyoruz.

Oyunun standart sürümü Öfke Bileşimi Bineği, Inarius’un Kanatları ve Murlock evcil hayvanı içerecek iken, Ultimate sürümü ise, standart sürüm içeriklerine ek olarak, Yaratıcının Kanatları karakter tepkisi, Hellborn Carapace binek zırhı ile Temptation bineği ve yirmi aşama atlama ve kozmetikler ile hızlandırılmış Savaş Bileti ile gelecek.

Steam versiyonuna sahip olacak oyuncuların yine de bir Battle.net hesaplarının olması gerekecek iken, Battle.net ve PlayStation ve Xbox konsolları ile çapraz platform desteği de olacak. Bununla birlikte başarım desteğinin de olacağı söyleniyor.

Diablo 4 oyununun Steam mağazasına geldiği gün, aynı zamanda Kan Sezonu adı altındaki ikinci sezon da başlayacak. Vampir temalı olacak sıradaki sezonla, kazanılmayı bekleyen yirmi iki vampir gücü ile yeni bir hikaye, beş yeni oyun sonu büyük düşmanı ve oyunun geneli için önemli değişiklikler ile gelecek. Bahsi geçen bu değişiklikler, sezonluk içeriği oynayabilmek için ana senaryoyu bitirmek zorunda olmamak, oyun sonu için oyuncuları fazla uğraştırmamak adına deneyim puanı kazanımlarının arttırılması ve envanter ile zula yönetimi iyileştirmelerini içerecek.

Exit mobile version