Diablo 4 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilir Oldu

Bu fırsatı kaçırmayın!

Blizzard Entertainment, Steam kullanıcılarına güzel bir fırsat sundu. Diablo 4 sınırlı süreli ücretsiz oynanabilir oldu. Eğer oyunu alıp almama konusunda kararsızsanız, önümüzdeki altı gün boyunca deneyebilir ve kararınızı verebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Steam Sonbahar İndirimi 2023 Başladı


Steam Sonbahar İndirimi 2023 dönemi ile eş zamanlı başlayan Diablo 4 sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı, indirim döneminin sonra ereceği gün yani 28 Kasım 2023 tarihi itibarıyla son bulacak.

Fırsatı Kaçırmayın: Diablo 4 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Blizzard Entertainment tarafından verilen bilgilere bakılırsa, Kan Sezonu hikayesi dahil oyundaki tüm içeriklere herhangi bir kısıtlama olmaksızın erişebilecek olsak da karakterimizi en fazla yirminci seviyeye kadar yükseltebileceğiz. Ayrıca deneme süreci boyunca gerek aynı platformdaki gerekse de çapraz platform desteği farklı platformlardaki arkadaşlarımız ile oynayabilmemiz de mümkün olacak.

Diablo 4 Kan Sezonu Duyuruldu

Oyunun Steam Sonbahar İndirimi 2023 kapsamında % 40 indirimle 41.99 USD (1208.05 TL) üzerinden satıldığını söyleyelim. Eğer oyunun sunduğu deneyimden memnun kalır ve tam sürüme geçiş yapmaya karar verirseniz, kaydettiğiniz aşamanın da eksiksiz olarak aktarılacağını söyleyelim.

Halihazırda Kan Sezonu devam eder iken, yakın bir zaman önce yeni bir Diablo 4 etkinliği başlamıştı. 27 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek olan bu etkinlik kapsamında, normalinden % 35 oranında daha fazla deneyim puanı ve altın kazanabilmeniz mümkün olacak.

En Düşük Gereksinimler

Orta Gereksinimler

Yüksek Gereksinimler

Ultra 4K Gereksinimleri

Exit mobile version