Diablo 4 İnceleme Puanları

Diablo serisi, şanına yakışır bir şekilde geri dönüyor...

Diablo 4 İnceleme Puanları

Bugün kalkan ambargo sonrasında, Diablo 4 inceleme puanları ortaya çıktı. Hem duyurulduğu gün, hem de aradan geçen zaman zarfında yapılan tanıtımlar ile büyük sükse yapan ve test süreçlerinde de yoğun ilgiye maruz kalan efsane serinin yeni oyunu ile buluşmaya az bir zaman kaldı. Bakalım oyun mecraların nihai kararları ne yönde olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo IV İnceleme


Hikayesi kronolojide Diablo 3 oyununun yıllar sonrasında, Yüksek Cennetler ve Yanan Cehennemler arasındaki savaşın milyonları katletmesinin ardındaki bir zamanda geçecek ve güç boşluğunda Lilith yeniden ortaya çıkacak. 6 Haziran 2023 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için Türkçe dil desteği ile satışa sunulacak olan Diablo 4, aralarından seçim yapabileceğimiz beş farklı sınıf içerecek.

Diablo 4 İnceleme Puanları Yayınlandı

Çoğunluğu PC platformunun oluşturduğu Metacritic sitesindeki inceleme puanlarına bakacak olursak, gelen ortalama 88 / 100 olarak oluştu. Bu ortalama, PC platformuna tekabül eder iken PlayStation 5 ortalaması 89 / 100 ve Xbox Series ortalaması ise 92 / 100 seviyesinde. Önde gelen oyun mecralarının dahil olduğu tüm puanlamalar şu şekilde;

En Düşük Gereksinimler

Orta Gereksinimler

Yüksek Gereksinimler

Ultra 4K Gereksinimleri

Exit mobile version