Diablo 4 Hardcore Yarışı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yüzüncü seviyeye ulaşan ilk bin kişiye eşsiz bir ödül var!

Diablo 4 Hardcore Yarışı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Üç büyük yayıncı arasında Diablo 4 Hardcore (Aşırı Zor) yarışı hız kesmeden devam ediyor. Her ne kadar ilk bin oyuncu Lilith heykeline adını kazıyacak olsa da, ipi ilk göğüsleyen olmak elbette önemli. Bakalım mutlu sona ilk kim ulaşacak?


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Türkiye Fiyatları Zamlandı!


Dünya genelinde bir Diablo 4 çılgınlığıdır gidiyor. Standart sürümü bugün itibarıyla çıkmış iken, Deluxe ve Ultimate sürüm sahipleri 1 Haziran 2023 Perşembe gününden beri Korunak diyarında maceradan maceraya koşuyordu.

Bu erkenden erişme sürecinin başlaması ile hem Twitch hem de Youtube yayıncıları da takipçilerine oyunu sunmaya başlamışlardı. Bunlardan birisi de Rob2628. Kendisi elli dört buçuk saatin ardından azami seviye olan yüze ilk ulaşan yayıncı olmayı başardı.

Oyunculara sunulan sınıflardan Barbar ile başlayan Rob2628, Shout ve Whirlwind yetenekleri üzerinde yoğunlaşmış olduğunu söylüyor. Aynı zamanda bulduğu bir açık ile belirli bir zindanı defalarca kez oynamış ve ihtiyacı olan deneyim puanından çok daha fazlasını kazanarak karakterine çok daha hızlı bir şekilde seviye atlatmış olduğunu söyledi. Bahsi geçen bu açık, partideki lider oyuncunun ayrılması durumunda ekibin içinde bulunduğu zindanı hızla sıfırlıyor. Ne var ki bu açık, sonradan yayınlanan güncelleme ile kapatıldı.

Rob2628, yaptığı açıklamada ayrıca yüzüncü seviyeye ulaşır iken sadece sekiz saat uyuduğunu ve elli dört saat yirmi dokuz dakikanın sonucunda da dünya genelinde yüzüncü seviyeye ulaşan ilk Diablo 4 oyuncusu olduğunu söyledi. Kendisini Draelin, rengar666, KlapopjeKOP ve Willemh gibi oyuncular takip etti.

Diablo 4 Hardcore Yarışında İpi İlk Göğüsleyen Kim Olacak Bakalım?

Halihazırda ise Hardcore (Aşırı Zor) modunda yüzüncü seviyeye ulaşma yarışı devam ediyor. Bu noktada, Rob2628 isimli yayıncının Aşırı Zor modunda oynamadığını belirtelim. Diğer bir deyişle kendisi halihazırdaki yarışta şimdilik yer almıyor. Bu modda, eğer ölürseniz kalıcı olarak ölmüş sayılıyor ve her şeye baştan başlamak durumunda kalıyorsunuz.

Liderlik sıralamasında şu an için ortalık epey kızışmış durumda. Öyle ki cArn_, Ben_ ve wudijo isimli üç yayıncı doksan beşinci seviyeye ulaştılar. Bunun karşılığında ödül olarak da ilk bin oyuncu ile Blizzard Entertainment tarafından hazırlanmış olan Lilith heykeline isimlerinin kazınması olacak.

Exit mobile version